Gotham Blog

  • Mayıs 04, 2021

    Son yıllarda oldukça moda olan vintage giyim tarzını sevenler bizi iyi dinlesin!

    Gotham olarak rahat giyimin keyfine varmanız için çok sayıda ürün üretiyoruz. Oversize kalıplarda üretmiş olduğumuz, birbirinden renkli ve cool kıyafetler, her stile uygun şekilde kombinlenebilir.  

    Son yıllarda kombinlerimizde büyükannelerimizin gömleklerini ya da babalarımızın t-shirtlerini eskitme bir görünüm elde etmek için kullanabiliyoruz. Hal böyle olunca vintage giyim akımı artık herkesin sahip olduğu bir giyim tarzı olmuş durumda. 80’li ve 90’lı yıllarda oversize giyimin, oldukça renkli ve oversize kalıplara sahip olduğunu albümlerde görmek mümkün. Günümüz modası da vintage bir görünüme dönerek coolluk yarattı diyebiliriz. Sizler için; rahat giyimde vintage görünüm nasıl yakalanır? İpuçlarını veriyoruz.

    giyim
  • Nisan 14, 2021

    Konu renkler olunca akla ilk gelen şey, enerjidir. Siyah giyen kişileri gizemli ve durgun bularak, hiç renkli bir kişiliği olmadığını düşünürüz. Sarı ve pembe gibi renkler giyenler için ise hayatı sevdiğini ve enerjinin her zaman en üst düzeyde olduğu kanısına varırız. Renkler gerçekten insanın ruhunu yansıtan en güzel detaylardır. Özellikle içinde bulunduğumuz yıllar içerisinde kıyafetlerin ne kadar renklendiğini görüyoruz. Eşofmanlarda bile görülen bu renkli giyim tarzı her insanın enerjisine göre değişkenlik gösterebiliyor. Sizler için enerjinizi yansıtacak renk trendleri ve 2021 yazında hangi renklerin bizi karşılayacağı hakkında biraz konuşalım.

    giyim
  • Nisan 02, 2021

    Tasarımcılar artık renkleri ve kumaş desenlerini birbirine karıştırarak uyumsuzluk stilini günümüz modaya kazandırdılar. Özellikle ünlü markaların defilelerinde kimi zaman bize komik gelen kombinler, zamanla kullanılır hale geldi bile. Bu uyumsuzluk, rahat giyimde renklerin zıtlığına, eşofmanla topuklu giymeye kadar gitti. Sokak modasında, ofiste, her yerde rahat giyimi savunan bizler, tam da içinde bulunduğumuz aylarda sloganımızı ortaya atıyoruz: “Yeni hissetmeniz ve kendinizi bulmanız için sonbahar, kış aylarında rahat giyimin tam zamanı!” Sonbahar, kış rahat giyim modası hakkında öneriler için bizi okumaya devam edin.

    giyim
  • Nisan 02, 2021

    Rahat giyimde eşofman ve sweatshirtlerden ziyade, gençlerin severek giydiği crop toplar da yer alıyor. Son üç senedir çok daha fazla tercih edilen bu kıyafet, rahat giyimde bizim de ürettiğimiz rahat giyim kategorisinde yer alıyor. Bu parçalara sweatshirtlerin ya da t-shirtlerin kısa kesim ve oversize hali diyebiliriz. Spor salonlarında, koşu alanlarında, jeanlerin üzerine giyilerek değerlendirilen bu parçalarla, rahatlığı yakalayıp aynı zamanda şık görünmek mümkün. Sizler için kısa t-shirt kombinleme ipuçları hazırladık.

    giyim
  • Nisan 02, 2021

    Genç modası denince aklımıza gelen sokak modası, bu yıl gençlere daha renkli ve rahat ürünler sunuyor. Oversize t-shirtler, sweatshirtler, spor şortlar ve eşofman takımları, hem renkleri hem de oversize kesimleriyle rahatlık akımına ayak uyduruyor. Genç modasını sadece gençler değil, orta yaşlardaki insanlarda tercih ediyor. Bunun sebebi insanların artık rahat giyimle de şıklığı yakalayabiliyor olması. Oversize giyimde genç modası bizleri nasıl ve en çok hangi giyim tarzıyla karşılıyor bir bakalım.

    giyim
  • Mart 19, 2021

    Yaz akşamlarında bile şortların üstüne giymeye başladığımız sweatshirtler artık vazgeçilmez bir giyim parçası haline geldi. Sweatshirtlerimiz, üç iplik kumaşları sayesinde daha tok, yumuşak ve rahat bir giyim temenni ediyor. Herkesin gardırobunda bulunan oversize sweatshirt modelleri tamamen sizin giyim zevkinize bağlı olarak kombinlenebilir. Sokak modasının vazgeçilmezi olan sweatshirtleri nasıl kombinleyeceğiniz ve cool görüneceğiniz hakkında ipuçları için okumaya devam edelim.

    Gardırobumun Vazgeçilmezleri: Oversize Sweatshirt
  • Mart 19, 2021

    Kim demiş: “sokak modasında hem rahat hem de şık olunmaz!” diye. Bunu söyleyenlerden biriyseniz büyük bir yanılgı içindesiniz demektir. Her kategoride; sweatshirt, t-shirt, eşofman ve şortlarda rahat olabileceğiniz gibi, şıklıkta yakalayabilirsiniz.

    Günümüzdeki şıklık anlayışı artık çok daha rahat bir hal almış durumda. Şık olmak için rahatsız edici ayakkabılarla bayılma hissine kapılmak, her parçanın birbirinden gösterişli halde kombinlenmesi gibi durumlar artık yok. Moda artık, eşofman ve sweatshirtle bile şık olmak demek! Eşofman kumaşından yapılmış bol kesim şortlarla da şık bir şekilde caddelerde göz doldurabileceğinize inanıyoruz. Öyleyse, rahat giyimde şort kombinleme nasıl olmalı? Şortla nasıl şık olunur? Soruların cevaplarını ipuçlarıyla birlikte veriyoruz.

      

    giyim
  • Mart 19, 2021

    Günümüz modasında her kıyafetle şık olabilmek mümkün hale geldi. İster eşofman takımları olsun, ister elbiseler, her kategoride şıklık yaratılabilmek sanıldığı gibi zor değil. Özellikle tek bir t-shirtle bile, çok sayıda kombin ortaya çıkarabilir hale geldik. Modanın bu aşamaya gelmesinde, sokaktaki moda esintisinin büyük bir payı var. 

    giyim
  • Mart 11, 2021

    Rahat giyim denince akla gelen ilk şey, giyilen kıyafetin oversize görünüme sahip olmasıdır. Son zamanlarda caddelerde gezen çoğu insanın oversize giyindiğini görmemiz mümkün. Bu kadar geniş bir alana yayılmış olan rahat giyim, nasıl olurda şık görünebilir? Aramızda kalsın ama bu sorunun cevabını biz biliyoruz. 

    giyim
  • Şubat 24, 2021

    Günümüzde yürüdüğümüz her cadde oturduğumuz her alan podyum alanı olmuş durumda. Özellikle genç yaş grubu oldukça cool ve iddialı kombinlerle caddelerde, iş yerlerinde, kafelerde ve birçok alanda kendini göstermeye devam ediyor. Bahsettiğimiz cool görünüm artık renklerin uyumu değil, oversize giyimin hakim olduğu bir görünüm. Erkek arkadaşınızın t-shirt’lerini gizlice alanlar çok iyi bilir ki, onların t-shirt’leri her şeyle kombinlenen, oldukça cool, hem şık hem spor olarak giyilebilen sihirli parçalardır. Peki, oversize giyim nasıl kombinlenir? Merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

    giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR