Eşofman Üstüne Ne Giyilir?

Eşofman Üstüne Ne Giyilir

gothamVibes olarak üretmeye devam ettiğimiz sweatshirt, eşofman altı, t-shirt ve birçok kıyafetle hayatınıza rahat bir dokunuş yapmayı amaçlıyoruz. Eşofman kombinleri yaparken zorlanıyor ve eşofman üstüne ne giyilir diye araştırıyorsanız bu yazımız tam size göre!

 

Eşofman Kombinleri

GothamVibes Eşofman Kombinleri

Spor kombinler yaparken etkilendiğimiz markalar ya da idoller olabiliyor. Şimdi etkilendiğiniz her şeyi bir kenara bırakıp gothamVibes’ın sizin için önerdiği spor kombinlere hazır olun.

  • Eşofman altı kombinlerken eşofmanın modelinin önemli olduğunu unutmayın.
  • Paçaları büzgülü modeller rahat kesim giyimde en çok kullanılan eşofman altı modelleridir. Bunları kombinlerken sweat modellerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.
  • Eşofman modellerinde bu sene de çok moda olacak çıtçıtlı modeller vazgeçilmezleriniz arasında yerini alacak. Hem kadın hem de erkek kategoride yer alan modelleri bahar aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çıtçıtlı erkek eşofman altı modelleri!

Çıtçıtlı kadın eşofman altı modelleri!

  • Eşofman kombinlerken alt değil üst seçimleri de oldukça önemli. Cool ve tarz görünmek istiyorsanız eşofman altları ile uyumlu sweatshirt ve oversize t-shirt modellerini dolabınızdan eksik etmemelisiniz.

 

Kadın Spor Şık Kombinler

Kadınlar artık şıklık yarışına spor kombinlerle giriyor desek doğru olacak. Caddelerde cool ve tarz görünmek isteyenler eşofman kombinleri yaparken gothamVibes ürünleri ile göz dolduracak!

  • Kışın kasvetli havasına renkli ve sevimli kombinler yapmak isteyenlere önerimiz pembe, içi şardonlu sweatshirt modelleri.

https://www.gotham.com.tr/kadin-vibe-oversize-pembe-sweatshirt-1334/

  • Omuzları düşük, hem eşofman altı hem de Jeanler ile harika duracak bu şeker pembesi sweatshirtleri renkli bereler ve güneş gözlükleri ile kombinlemeye ne dersiniz?
  • Hoodie modelleri ile sweatshirt modasının yıllardır eskitemediği tarzı kalite ve rahatlıkla birlikte size sunan gotham, bu modelleri çıtçıtlı eşofman altları ile kombinliyor.

İşte kırmızı hoodie ve eşofman altları kombinimiz: https://www.gotham.com.tr/kadin-stay-oversize-kirmizi-hoodie-sweatshirt-1285/

  • Gri, paçaları büzgülü eşofman atlarını kullanmayan kaldı mı? Asla eskimeyen, sizi her koşulda yarı yolda bırakmayacak zamansız bir parça olan gri eşofman modelleri ile cool kombinler yaratabilirsiniz. Klasik kumaş pantolonlar ve ceketler ile bile oldukça dikkat çekici bi tarz yaratabilirsiniz.

İşte senin için gri eşofman modeli: https://www.gotham.com.tr/kadin-jogger-gri-esofman-alti/

  • Aksesuarlar kombinlerinizi alıp farklı bir noktaya taşıyabilir. Bahar ve kış aylarında bereler ile birlikte spor kombinlerinizi renklendirebilir, yüksek spor ayakkabı ve Converse modellerle kombini tamamlayabilirsiniz. Bandanalar, şapkalar ve takıları da kombinlerinize eklemeyi unutmayın.
  • Spor giyimde yeni yeni yer alan, eşofman kumaşlarından yapılan yüksek bel şortlar da hem yaz hem de kış aylarında kurtarıcı parçalarınız olabilir. Sweatshirt modelleri ile ya da crop sweat modelleri ile kombinleyerek şortlarla spor şıklık yakalayabilirsiniz.

Rengarenk şort modelleri: https://www.gotham.com.tr/kadin-equality-neon-sari-sort-1120

 

Erkek Spor Şık Kombinler

Spor Şık Kombinler

Erkeklerin çoğunun eşofmanla rahat ettiği ispatlanmamış ama yaygın bilinen bir bilgidir diyebilir miyiz? Eşofmanın rahatlığına doyamayan, her yere eşofmanıyla giden ve eşofman ile nasıl şık olunacağını ispatlamış erkekler için kombin önerileri burada!

  • Renkli kişiliğinizi yansıtmaktan korkmayın. Renkler herkes içindir ve kıyafetlerde renkli giyim modası sizi şıklaştırabilir. Renkli eşofman altları tercih ederken aynı renkte sweatshirt tercihi sizi çok sempatik gösterecektir.

Oversize kesimde paçaları büzgülü can alıcı bi’ kırmızı eşofman modeline ne dersiniz? https://www.gotham.com.tr/erkek-kirmizi-esofman-alti-1230/

  • Harika tok kumaşı ile spor kombinlerinize şıklık katacak paçaları çıtçıtlı rahat kesim eşofman altlarını, ovesize t-shirt ya da sweatshirt modelleri ile kombinleyin. Kış aylarındaysanız bere ile bu kombini renklendirmeyi unutmayın! https://www.gotham.com.tr/erkek-bang-kiremit-citcitli-esofman-alt-1253/
  • Kolyeler, çoraplar bir kenara dursun, eşofman altları ile blazer ceket kombinlemeyi denediniz mi? Spor şıklık yakalamak için yaz için özel üretilmiş Equality serisiyle serin tutan eşofman altlarını bahar aylarında ceketler ile kombinlemeyi deneyin.

Sizin için mavi eşofman modeli! https://www.gotham.com.tr/erkek-equality-jogger-acik-mavi-esofman-alti-535/

 

Amacımız kendi tarzınızı bozmadan, spor giyinerek de harika ve kullanışlı kombinlerin ortaya çıkabileceğini, göstermekti. Yaz kış sıkılmadan giydiğimiz eşofmanları kendi tarzımıza uyarlamamız, eşofman altı ile blazer ceket giyebilmemiz tamamen kendi tercihimizdir. Sizin için derlediğimiz bu yazımız ve daha fazlası için blogumuzu ziyaret etmeyi unutmayın! https://www.gotham.com.tr/Blog

Etiketler: eşofman
Mart 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR