Vücut Tiplerine Göre Spor ve Şık Görünmenin Yolları

Vücut Tiplerine Göre Spor ve Şık Görünmenin Yolları

Yaklaşan yeni yıl ile birlikte yeni moda akımları hayatımıza girmeye devam ediyor. Özellikle rahat giyim alanında eşofman altı ve sweatshirt modelleri şu sıralar en çok tercih edilen kıyafetlerin başında yer alıyor. Dilediğimiz kıyafeti; spor, şık, salaş ve içinize sinecek şekilde kombinlerle giymekte özgürüz. Fakat kıyafet seçimlerinde vücut tipine göre giyinme konusu oldukça önemli. Vücudunuza göre sweatshirt ve zayıf görünmenin yolları nasıl olmalıdır? Sizin için yanıtlıyoruz.

Geniş Omuzlular İçin Sweatshirt Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Birçoğumuzun yüzücü omuzu olarak adlandırdığı geniş omuzlar, kıyafetleri başarıyla taşıyabilen estetik bir görüntü oluşturuyor. Kadın erkek her cinste güzel duran kıyafetler omuzların geniş olmasıyla daha da havalı hale geliyor. Fakat üst bedeni geniş olan kişiler bazı modelleri tercih ederken dikkatli kıyafet seçimleri yapmalıdır. Geniş omuzlu iseniz ve vücudunuza göre sweatshirt seçmek istiyorsanız bunlara dikkat etmelisiniz.

  • Geniş omuzlu bir vücut yapısına sahipseniz Vücudunuza göre sweatshirt seçerken çok fazla vatkalı olmamasına dikkat etmelisiniz.
  • Vatkalar omuzlarınızı daha da büyüterek sizi olduğunuzdan daha geniş gösterir.
  • Bisiklet yaka vatkasız modeller seçmek her zaman çok daha iyidir
  • Kolları düşük salaş sweatshirtler, düşük omuzlu kişilerde dar bir görüntüsü yaratacağı için geniş omuzlar için oldukça idealdir.
  •  Fermuarlı modeller seçmek boyun bölgenizi açıkta bırakacağı için omuzlarınızı daha orantılı gösterir.

Vücut Tiplerine Göre Şık Görünmenin Yolları

İnce Belliler Nasıl Spor ve Şık Görünür?

Vücut tipine göre giyinme kombin oluşturmanın en altın kuralıdır.  Herkes Elbette dilediği gibi giymekte özgürdür fakat vücudumuzu tanımak güzel kombinler oluşturmak için oldukça faydalı olacaktır. Sadece eşofman altı ve sweatshirt giyerek oldukça şık görünebiliriz. 

İnce belli kişiler nasıl spor ve şık görünür? Hep birlikte bakalım.

  • İnce belli kişilerde vücut uzunluğu daha uzun görüleceği için beli ortaya çıkarmak önemlidir.
  • Belinizin inceliğine göre Sweatshirt seçerken Crop modellerden yardım alın.
  • Beli büzgülü ve lastikli modeller tercih edebilirsiniz.
  • Eşofman altı seçimlerinde beli yüksek modeller tercih etmek crop modellerle güzel bir kombin oluşturur. 
  • Eğer beliniz vücudumuza göre orantısız şekilde inceyse oversize modeller tercih ederek vücut tipinizi orantılayabilirsiniz.

Kısa Boylular İçin Eşofman ve Sweat Seçimi Nasıl Olur?

Eşofman altı ve sweatshirt seçimi yaparken vücut tipine göre giyinme konusunu göz önünde bulundurmalısınız. Fazla kilolarınızın olması ya da çok zayıf olmak, dilediğiniz kıyafeti giymeyeceğiniz anlamına gelmez. Kısa boylu kişiler için eşofman altı ve sweatshirt seçimi kombin yaparken önemli olabilir.

  • Vücudunuza göre sweatshirt giymek istiyorsanız öncelikle çok salaş sweatleri nasıl kombinlemeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Eşofman altınızın ve sweatshirtünüzün oversize olması boyunuzu daha kısa gösterir.
  • Eşofman altınız dar kesimse gönül rahatlığı ile oversize sweat modelleri tercih edebilirsiniz.
  • Boy kesimi uzun, standart bollukta sweatshirtler boyunuzu uzun gösterecektir.
  • Eşofman altınızın bilekleri büzgülü ve bel kısmı düşükse bacak boyunuz kısalacaktır.
  • Eşofman altınızı düz kesim paça kısmı lastiksiz şekilde seçerek üzerine crop sweatshirt tercih edebilirsiniz.

Zayıflar Eşofman ve Sweatshirt Seçiminde Nelere Dikkat Etmelidir?

Spor Görünmenin Yolları

Vücut tipine göre giyinme konusunda nasıl giyineceğinizi bilmiyorsanız sizin için derlediğimiz ipuçlara göz atmalısınız. Zayıfsanız, eşofman ve sweatshirt kombinlerini nasıl yapmalısınız? Bakalım.

  • Eşofman ve sweatshirt kombinlerinde oversize ürünler seçmek vücut tipinize göre oldukça uygun olacak.
  • Eşofman altı seçimlerinde yüksek bel tercih ederseniz üstüne crop fermuarlı ya da beli lastikli sweat modeller giymelisiniz.
  • Oversize sweatshirtleri taytlarla birlikte giyebilirsiniz.

Kilolular İçin Uygun Eşofman ve Sweatshirt Seçimi Nasıl Olur?

Fazla kilolarınız varsa ve bedeninize uygun kıyafetleri nasıl giyebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız buraya göz atın. Vücut tipiniz ne olursa olsun, kadın ya da erkek fark etmeksizin dilediğiniz kıyafeti giyebilirsiniz. Fakat sizi bu konuda zorlayan kombin yapmaksa bizden size küçük ipuçları var.

  • Dar kesim sweatshirtler bedeninize yapışarak spor görünümden uzaklaşacaktır.
  • Daha cool bir görünüm yakalamak için mutlaka salaş kesimler tercih etmelisiniz.
  • Zayıf görünmenin en önemli ve ilk kural, salaş giyinmektir. Uzun, omuzları düşük modeller vücut tipiniz için harika bir seçim olabilir.
  • Bol giyinirken aşırıya kaçmadan vücudunuzu tanıyarak giyinmelisiniz.
  • Eşofman altı seçimlerinde yüksek ve orta bel ürünler tercih edip, büzgülü ya da bol paçalı modelleri seçebilirsiniz.
  • Crop modeller giymeyi seviyorsanız elbette giyin fakat orta boyda bir kesim olmasına ve altınıza giydiğiniz pantolon ya da eşofmanların bel toparlayıcı özelliği olmasına özen gösterin.
  • Renklerde sadece siyah tercih etmek diye bir şey söz konusu değil. Dilediğiniz rengi tercih edebilirsiniz. Boyunuzu kesmemesi için alt ve üst kombininizi aynı renkte tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Zayıf Görünmek İçin Tercih Edilmesi Gereken Eşofman ve Sweat Modelleri

Spor ve Şık Görünmenin Yolları

Zayıf görünmenin en altın kuralı vücut tipimizi tanımaktır. Vücudunuzda orantısız gördüğünüz yerler olabilir. Bu bölgeleri kamufle etmek iyi bir kombinle mümkündür. Zayıf görünmek istiyorsanız tercih etmeniz gereken eşofman ve sweatshirt modelleri şu şekilde olacak:

  • Zayıf görünmenin yolları 1: Orantısız bölgelerinizi kamufle etmek için salaş modeller seçmelisiniz. Fazla oversize modeller sizi daha kilolu göstereceği için salaşlığı çok geniş ölçülerde tercih etmemelisiniz.

Eşofman altınız fazlalıklarınızı ortaya çıkarıyorsa, düz kesim sweatshirt modelini uzun ve oversize tercih edin.

  • Zayıf görünmenin yolları 2: Renkleri doğru kullanmak ve kumaş seçimi. Kıyafetlerinizde dilediğiniz rengi kullanabilirsiniz. Fakat fuşya eşofman tercih ediyorsanız sweatshirt renginizi de mutlaka fuşya seçmelisiniz.

Aynı renkte giyinmek bedeninizi daha uzun gösterir. Açık ve ince kumaşlar kusurlarınızı ortaya çıkarabilir. Bu konuda da oldukça dikkatli olmalısınız.

  • Zayıf görünmenin yolları 3: kumaş seçimlerinde içi şardonlu kumaşları gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Çok kalın olmamakla birlikte tok bir görüntü yaratacağı için vücut şeklinizi ve kusurları düz bir şekilde kamufle edebilir.

Crop modellerde tam bel hizasında olan ve oversize kesime sahip sweatler sizi daha kilolu gösterebilir. Crop giymek istediğinizde düz kesim ve omuzları vatkasız modeller tercih etmeye özen gösterin.

Eşofman altı ve sweatshirt kombinlerinde vücut tipine göre giyinme hakkında ipuçları verdik. Vücudunuza göre sweatshirt ve eşofman seçmek zayıf görünmenin yolları arasında yer alabilir. Size vermiş olduğumuz minik ipuçlarından yardım alarak nasıl kombinler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Vücut ölçüleriniz ne olursa olsun, her zaman dilediğiniz modeli giymekte özgür olduğunuzu unutmayın.

Etiketler: Sweatshirt, eşofman
Aralık 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR