Oversize Giyimde Genç Modası

Oversize Giyimde Genç Modası

Genç modası denince aklımıza gelen sokak modası, bu yıl gençlere daha renkli ve rahat ürünler sunuyor. Oversize t-shirtler, sweatshirtler, spor şortlar ve eşofman takımları, hem renkleri hem de oversize kesimleriyle rahatlık akımına ayak uyduruyor. Genç modasını sadece gençler değil, orta yaşlardaki insanlarda tercih ediyor. Bunun sebebi insanların artık rahat giyimle de şıklığı yakalayabiliyor olması. Oversize giyimde genç modası bizleri nasıl ve en çok hangi giyim tarzıyla karşılıyor bir bakalım.

Genç Modasında Giyim Tarzı

Genç modası sadece gençlerin tercihi değil, işyerlerinde şık ama rahat olmak isteyen kişilerin de tercihi olmuş durumda. İş kadınları daha genç görünüm sağlamak için, genç modasından yararlanırken, iş adamları ise rahat ama şık görünüm için gençlerin tercih ettiği oversize t-shirtleri tercih edebiliyor. Hâl böyle olunca genç modası artık gençlere özel değil, orta yaş ve üstü insanlarında tercihi haline gelen bir kategori oldu.

Genç Modasında Oversize T-shirt

Bizim de tercihimiz olan oversize t-shirtler, genç modasında vazgeçilmez parçalardan biri oldu bile. Cinsiyet fark etmeksizin herkesin tercih ettiği kesime sahip bu t-shirtler, iş yerlerinde ceketlerin içine, sokakta eşofmanların üzerine giyilerek, gençlere hem rahat hem de cool görünüm sunuyor. Omuzları düşük kesim olarak ürettiğimiz t-shirtlerimiz çok sayıda renkten oluşuyor; kırmızı, sarı, turuncu, lacivert kısacası renklerin canlılığını üzerinizde taşımanıza imkân sağlıyoruz. Hem hava alan sağlıklı bir vücut, hem de rahatlık için kumaş kalitesi oldukça önemli bir detay. Bu nedenle kumaş cinsini pamuklu ve 2 iplikli penye kumaşlardan tercih ediyoruz. 

 

Oversize giyimde genç modası kombinlemek oldukça zor gibi görünse de artık herkes kendini hangi kıyafette rahat hissediyorsa öyle giyiniyor. Böylece ortaya kendinizi ait ve rahat hissettiğiniz kombinler çıkabiliyor. Renkli hissedenler için renkli t-shirtler, vintage görünüm sevenler için yazılı veya baskılı t-shirtler seçmek mümkün. Bizim tercihimiz olan baskılı t-shirtlerde herhangi bir baskıda bozulma ya da insan sağlığını tehdit eden durum söz konusu değildir. Tamamen sağlıklı ve kaliteli olarak üretilmiştir. Genç kadınların severek kullandığı kısa t-shirtler de oversize kesim modelinde yer alır. Kadınlar bu modelde üretilmiş kısa t-shirtleri, eşofmanlar ve eteklerle rahatlıkla her alanda kullanabiliyorlar.

 

Gotham

 

Genç Modasında Şort

Gençlerin artık yaz kış kullandığı parça olan şortlar, oversize giyim kategorisine ayak uyduran en rahat parçalardan birisi haline geliyor. Eşofman kumaşlarından üretilmiş, oldukça rahat ve oversize kesime sahip olan şortlarla her alanda cool görünüm yakalayabilirsiniz. Oversize algısı büyük durmaktan ziyade rahat ve salaş bir görünüm sunduğu için, pantolonlar ve şortlarda da oversize giyim hâkimdir diyebiliriz. 

Renkli ve bol kesime sahip olmaları, şortu hangi giyim tarzına dönüştürürseniz o yönde kendini var edeceği anlamına geliyor. Uzun çoraplar, kısa t-shirtler ve oversize kesim düşük omuz t-shirtlerle her gencin tercih ettiği şortlarla genç modası ve sokak modasında bu senede liderliğini koruyacak gibi görünüyor.

 

Gotham

 

Genç Modasında Eşofman ve Sweatshirtler

Eskiden büyüklerin gençlere kızdığı bir konu vardı: “Eşofmanla dışarı çıkılır mı oğlum?” “Düzgün bir şeyler giy kızım!” Gibi uyarılarda bulunurlardı. Şimdi ise günümüzde büyük küçük herkes eşofmanlarla her yerde bulunabiliyor. Gençlerin hem rahat hem de cool görünmek için tercih ettiği eşofmanlar, oldukça moda olmuş durumda. Oversize giyimde genç modası artık eşofmanlar üzerine kurulu diyebiliriz. 

Okullarda, kafelerde, hatta işyerlerinde giyilebilen eşofmanları oldukça titizlikle üretmeye özen gösteriyoruz. Şortlarda, üç iplik ve yumuşacık pamuklu penye kumaşları tercih ederek, gençleri rahat ettirme görevini üstleniyoruz. İster altüst takım halinde aynı renkte eşofman takımları oluşturarak, isterseniz de sadece eşofman altlarını kullanarak sokak modasına ayak uydurabilirsiniz. 

Eşofman altı çeşitliliği kadar, üstüne giyilen sweatshirtler de oldukça büyük talep görüyor. Oversize kesim ve renkleri sayesinde, oldukça genç ve rahat görünüm yakalayabilirsiniz. Genç erkeklerin tercih edebileceği oversize hoodie, sweatshirtler, şortlar ya da pantolonlarla giyilerek ister ofiste ister sokakta çok tarz bir görünüm oluşturabilir.

Oversize sweatshirtler gençler tarafından talep gören, yaz, kış kullanılabilecek rahat ve şık kıyafet kategorisinde yerini alıyor. Eşofmanların üzerine giyildiğini çok sık görmemiz mümkün. Fakat gençler oversize giyimde artık çok daha tarz görünüm yakalamak için sweatshirtlerini şortların üzerine, ofislerde eteklerin ve elbiselerin üzerine giymeyi tercih ediyor.

Genç modasında sweatshirt giymenin mevsimi yoktur. Gençler ister kışın ister, yazın oversize kesim sweatshirtleri tercih edebiliyor. Yazın serin sahil akşamlarında hırka giymek yerine, sweatshirt giyerek ısınabiliyorlar.

Genç .modasında Crop Top

Kadın kategorisinde yer alan crop toplar, kısa t-shirt olarak da adlandırabileceğimiz bir giysidir. Gençlerin giymekten vazgeçmeyeceği hem cool hem de çok rahat bir parça olan crop toplar, baskıları ve renkleri sayesinde giyim tarzına ayrı bir hava katmayı amaçlıyor. 

Crop sweatshirtler de eşofmanların üzerine tercih edilen en iyi parçalar arasında yer alıyor. Beli büzgülü ya da iple bağlayabileceğiniz şekilde üretilmiş bu parçaları, ister şortlarla ister eşofmanlarla kullanabilirsiniz. Crop toplar sadece gençlerin değil büyük küçük herkesin gözdesi oldu bile.

 

Gotham

 

Kombin Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Genç modasında: “ruhunu en iyi yansıtan ne ise onu giymelisin” diye bir kavram ortaya çıktı. Bizim de desteklediğimiz bu düşünce, kendinizi içinde iyi hissettiğiniz her kıyafet için geçerli. Gençlerin rahat giyim modasına yönelmesi ile birlikte, yeni bir giyim akımı ortaya çıktı dememiz mümkündür. Oversize kıyafetlerde gençler nelere dikkat etmeli? Bir bakalım.

  • Eşofman seçimlerinizde önce eşofmanın kumaşına dikkat etmeniz gerekiyor. Ürünün rahatlığı ve sağlıklı bir kumaştan yapılmış olması oldukça önemlidir. Kombinleme kısmında ise, renkli bir eşofman altı tercih ediyorsanız, üzerine aynı renkte sweatshirt, ya da t-shirt tercih edebilirsiniz.
  • Modada monochrome adı verilen bu akım, ton sür ton giyinmekten ziyade, renklerin tam anlamı ile aynı olmasıyla elde edilir. Bu insan vücudunu daha fit gösteren ve oldukça cool duran bir kombindir.
  • Genç modasında oversize giyim büyük oranda talep edilirken, hem eşofmanda hem de t-shirtte salaş görünüm ön planda olmalıdır. Büyük kesim, paçaları bol bir eşofman altı tercih ediyorsanız, üstünüze oversize t-shirt ya da sweatshirt tercih etmelisiniz. Üzerinize giydiğiniz parçayı salaş bir şekilde eşofmanın üstüne bırakmalısınız.
  • Oversize kıyafetlerle çok daha cool görünmek isterseniz, aksesuarlardan yardım almanız şart; çorap, sneaker, takı ve gözlükler sayesinde genç modasında kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz.
  • Şortların üzerine hoodie model sweatshirt giyerek cool görünüm yakalarken, uzun çorap giyerek de tarz ve spor bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Oversize giyimde genç modası nasıl kombinlerle karşımıza çıkıyor? Gençler rahat giyimde neleri tercih ediyor? Gibi soruları sizin için cevapladık. İpuçlarından hareket ederek, siz de genç modasında hem rahat hem de cool görünüm yakalayabilirsiniz.

Etiketler: giyim
Nisan 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR