Oversize Nedir? Oversize Kıyafetler Nasıl Kullanılmalıdır?

Oversize Nedir? Oversize Kıyafetler Nasıl Kullanılmalıdır?

Oversize Nedir?

Bedeninizden büyük kalıpları tercih etmek, oversize giyim anlamına gelmiyor. Modaya ayak uyduran uydurmayan herkesin şu an gardırobunda oversize modeller yer alıyor. Bunun sebebi son birkaç yıldır sokak modasının ön plana çıkması.

Bedeni sarmayan, rahat bir giyim deneyimi sunan ve omuzları genelde düşük, bol kesimlere oversize modeller diyoruz. Alt giyimde de Rap modası olarak adlandırılan oversize kesim pantolon ve eşofmanlar yer alıyor. Bilinenin aksine bol giyim oversize giyinmek değildir. Oversize sweatshirt modelleri son yıllarda sokak modasıyla birlikte oversize kalıplarda kesilmeye başlandı. Gençlerin tercih ettiği bu kesimler geçmişe dönüş, 2000’lerin modasına ayak uydurmak kavramıyla birleşiyor.

Oversize Sweatshirt Modelleri

Oversize Sweatshirt

Oversize sweatshirt modellerini tüm caddelerde görmemiz mümkün. Sokak modası denilince akla gelen bu modeller; eşofman altlarıyla, eteklerin üzerine, ceketlerin içine ve tarzınızı ortaya koyduğunuz tüm kıyafetlerle giyilebilen zamansız parçaların başında geliyor.

Bu kış moda daha canlı renklerle devam ederken, eşofman altı ve üstü dediğimiz, kadın erkek fark etmeden giyilebilen sweatshirt modelleri ve eşofman altlarında renkli giyinmeye fırsat vermelisiniz.

Erkek modellerde hâkî, mavi, yeşil ve sarı gibi canlı renkleri dilediğiniz şekilde kombinlemek isterseniz gothamVibes sweatshirt modellerine göz atmanı öneririz! https://www.gotham.com.tr/erkek-vibe-oversize-haki-sweatshirt-1321/

Oversize Eşofman Altı Modelleri

Oversize Eşofman Altı

Oversize eşofman altı mı olur? Diyenleri duyar gibiyiz. Modaya yön veren ve zamansız parçalar içinde yer alan eşofman altı modelleri oversize kesimlerde, yüksek bel ve paçaları geniş şekilde kesiliyor. Kadın, erkek herkesin rahat giyimde kullandığı tek ve vazgeçilmez alt giyim modelleri diyebiliriz. Dilediğinizde bir eşofman üstüyle kombinleyerek spor; bir ceket giyerek ise marjinal görünüm sağlayabilirsiniz. Rahat olması için kumaşlarının tok, içi şardonlu olması kış aylarında tercih etmeniz gereken eşofman altı modeli olabilir.

Eşofman altı modeli tercih ederken beden ölçülerinize göre seçimler yapmalısınız. Bacak boyunuz kısaysa aşırı oversize modeller tercih etmek boyunuzun daha kısa görünmesine sebep olacaktır. Beli yüksek, paçaları lastikli ya da çıt detaylı boru kesim eşofmanlar sizin için en iyi seçim olacaktır.

Oversize Kıyafetler Nasıl Kombinlenir?

Oversize sweatshirt ve oversize eşofman altı modelleri en uyumlu iki parçalardan biri. Rahat giyimde oversize giyinmek artık moda olmaktan ziyade gerçekten rahat etmek ve bu rahatlıkla şıklık yaratmayı beraberinde getiriyor.

Oversize giyinmeyi seviyorsanız şimdi kombin önerilerimizi iyi dinle!

Mükemmel bir kombin için; önce beden ölçülerine uyan kalıpta kesimler tercih etmelisin. Bu noktada omuzları düşük modeller hem geniş omuz hem de dar omuzlara sahip kişiler için oldukça uygun parçalar.

T-shirt denince akla oversize modellerin gelmesine alışmış olmalıyız. Oldukça cool duran oversize t-shirt modelleri sweatshirtlerin içine giyildiğinde harika görünecektir.

gothamVibes modellerinden kırmızı sweatshirtü hemen tercih ederek t-shirtlerinle birlikte giymeni tavsiye ederiz! https://www.gotham.com.tr/kadin-vibe-oversize-kirmizi-sweatshirt-1330/

Gotham Sweatshirt

Peki eşofman altını nasıl tercih edeceğim? Diyorsan hemen burayı dinle!

Paçaları büzgülü, sweatshirt ile birlikte kombinlendiğinde alt-üst takım olarak kullanabileceğiniz bir durum alıyor. Bu harika ve bir o kadar da rahat kombini dilediğiniz her yere gidebilirsiniz. Oversize kalıplarda kesilen eşofmanlar kurtarıcı parçalarınız arasında yer alacak! İster crop modellerle isterseniz ceketlerle bile şık bir rahat giyim elde edebilirsiniz.

Sizin için oversize eşofman altı ve oversize sweatshirt modellerinden bahsettik. Daha fazla içerik ve harika ürünler için gothamVibes'ı ziyaret et!
Etiketler: oversize
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR