Sonbahar ve Kış Aylarında Rahat Giyimin Tam Zamanı

Sonbahar ve Kış Aylarında Rahat Giyimin Tam Zamanı

Sonbahar ve Kış Aylarında Rahat Giyimin Tam Zamanı

Tasarımcılar artık renkleri ve kumaş desenlerini birbirine karıştırarak uyumsuzluk stilini günümüz modaya kazandırdılar. Özellikle ünlü markaların defilelerinde kimi zaman bize komik gelen kombinler, zamanla kullanılır hale geldi bile. Bu uyumsuzluk, rahat giyimde renklerin zıtlığına, eşofmanla topuklu giymeye kadar gitti. Sokak modasında, ofiste, her yerde rahat giyimi savunan bizler, tam da içinde bulunduğumuz aylarda sloganımızı ortaya atıyoruz: “Yeni hissetmeniz ve kendinizi bulmanız için sonbahar, kış aylarında rahat giyimin tam zamanı!” Sonbahar, kış rahat giyim modası hakkında öneriler için bizi okumaya devam edin.

 

Gotham

 

Rahat Giyinmek Sizin de Hakkınız

Her yerde rahat giyimin mümkün olduğu günümüz modasında, şıklık anlayışı bu rahat kıyafetlerle bütün bir hale geldi. İster şık, ister spor bir görünüm olsun, rahat giyim her zaman önemlidir. Ofiste, sokakta, her yerde insanlar rahat hissederek gezmek istiyor.

 

  • Eşofman takımları, büyük küçük herkesin tercih ettiği en rahat kıyafetlerdir. Gençlerin ve bizim seçimimiz olan renkli eşofmanlar, takım halinde giyildiğinde çok daha cool duruyor. Lastik paçalı olan modelleri çoraplarla kombinlemek, bol ve düz kesim olan eşofmanları ise sokak modasına uydurmak çok daha kolay. Özellikle sonbahar, kış rahat giyim modasında oldukça iyi bir tercih olabilir.
  • Oversize t-shirtler oldukça rahat parçalardır. Dilediğiniz her giyim tarzıyla tercih edebilirsiniz. Sweatshirtlerin içine giyerek, eşofmanlarınıza hava katmak için çok uygun parçalar olduğunu bir köşeye yazalım.
  • Sonbahar aylarında giyilmeye devam edilen şortlar, rahat giyim için oldukça uygun parçalar. Üretilen şortlarda da eşofman kumaşı kullanılınca, şort tamamen rahatlığa kapı açmış oluyor. Tercih edebileceğiniz bu şort türü, rahat giyim için oldukça uygun.
  • Spor ayakkabı seçimi de rahat giyimin olmazsa olmazıdır. Evet, ayakkabı bir aksesuardır, fakat rahat giyimin en büyük tamamlayıcısı, tahmin edeceğiniz üzere sneaker model ayakkabılardır. Renkli çoraplarla eşofman kombini yaparken, iyi bir ayakkabı fena olmaz diye düşünüyoruz.
  • Ugg adı verilen yumuşak ve tatlı botlarla eşofman kombinlemek, son yıllarda oldukça moda. Caddelerde görebileceğimiz bu kombin rahat ve giy çık tarzında olduğu için, eşofmanlarla çok uyumlu olacaktır.

 

Sonbahar/Kış Rahat Giyim Trendleri

Yaz aylarından son çıkış olan sonbahar ayları, esintili rüzgârı ve gece sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte, bizi kışa hazırlıyor. Hal böyle olunca insan gündüz ceketle çıktıysa, akşam eve üşüyerek dönebiliyor. Bu durumda en iyi kurtarıcı parçalar, eşofman takımları ve ince baharlık montlar oluyor. Sonbahar, kış rahat giyim nasılmış bir bakalım.

 
  1. Montlar

Kasım ayına yaklaştıkça montlar dolap köşelerinden çıkıp, kendini göstermeye başladı bile. En rahat ve en sıcak tutan mont türü genellikle şişme montlar oluyor. İçinde bulunduğumuz mevsimde trend olmuş montlar, neon ve pastel renklerinden oluşuyor. 

  • Çizmelerinizle güzel bir uyum sağlayan bu montların kalıpları oversize denecek kadar geniş ve rahat. Ayrıca uzun oldukları için, her kıyafetinizle rahat kullanabileceğiniz nitelikte.
  • Uzun montların avantajları uzun kısa fark etmeksizin, eteklerle birlikte çok rahat kombinlenebilmesidir. Kısa bir mont, uzun eteklerin üzerinde uyumsuz bir görünüm yaratabilir. Bu nedenle uzun montlarla etek ve elbiseler giymek, düz bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olur.
  • Montları, renkli bereler ve büyük atkılarla kombinlemek oldukça cool duruş yaratıyor. Mutlaka bu aksesuarları kullanarak hareketlilik katmayı unutmayın.
 
  1. Yağmurluk

Kanguru modellerinin moda olduğu yağmurluklar, sonbahar, kış modasına oldukça uyum sağlıyor. Sonbahar aylarının vazgeçilmezi olan yağmurlar için kullanabileceğiniz bu yağmurluk modelleri, oldukça rahat. 

  • Orman yürüyüşlerinde, yağmurlu havalarda, bol ve terletmeyen yağmurlukları, eşofmanlarınızla kombinleyebilirsiniz. 
  • Sarı, lacivert, kırmızı beyaz vb. her renginin üretildiği, rahatlığın ve baharın vazgeçilmezi olabilme yetkisini yağmurluğa veriyoruz. 
  • İnce ama sıcak tutan kumaştan üretilmiş olmaları, kalın sweatshirtlerin üzerine rahatça giyebileceğiniz anlamına geliyor. 
  • Yağmur çizmeleri ve bereyle birlikte yağmurluklarınıza güzel bir tarz kazandırabilirsiniz.
 
  1. Eşofmanlar

Sonbahar, kış rahat giyim denince aklınıza ilk gelen kıyafetler şüphesiz eşofmanlar oluyor. Eşofmanlar modayı öyle bir ele geçirdi ki, herkes her yere onlarla gider oldu. Özellikle kış aylarında etrafınızı renklendirecek renkli eşofman takımları çok trend olmuş durumda. 

  • Dilerseniz sadece eşofman altı ile rahat bir kombin oluşturun, dilerseniz sweatshirtü ile takım halinde giyin. Tamamen rahatlığınıza kalmış bu eşofman trendinin bir diğer vazgeçilmezi, kadınların giydiği croplar. 
  • Sweatshirtlerin beli ipli ve kapüşonlu hali olan croplar, baharda kadınların vazgeçilmezi oldu bile. Jean ya da eşofmanlarla birlikte kombinleyebileceğiniz gibi, taylarınızla da rahatça giyebilirsiniz.
  • Eşofman takımlarının üzerine giyeceğiniz trençkotlar, kombininizi oldukça havalı gösterebilir.
  • Palazzo kesim, dizi yırtık eşofman altı modelleri kışa girer girmez bizi karşıladı. Beli bağcıklı, yandan düğmeli, paçaları oldukça bol inen bu modeller, rahat giyimde vazgeçilmez eşofman altlarından birisi haline geldi.
 
  1. Şort

Yaz ayında en çok tercih edilen ve rahatlığı en iyi şekilde sunan şortlar, sonbahar aylarında da giyilmeye devam ediliyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği eşofman kumaşından yapılmış, rahat şortları kombinlerken neler yapabiliriz bir bakalım.

  • Rahatlığınıza rahatlık katmak ve üşümemek için, şortların üzerine oversize sweatshirt tercih edin.
  • Sweatshirt’ün boyu ne kadar uzun olursa (şortu kapatacak şekilde olabilir) o kadar cool görünürsünüz.
  • Uzun renkli çoraplarla şortunuza renk katarak, sonbahar akşamlarında biraz daha sıcak hissedebilirsiniz.
  • Şortun üzerine oversize t-shirt giyip, t-shirtün üzerine de kapüşonlu crop tercih edin. Hem üşümeyecek hem de cool ve rahat bir görünüme sahip olacaksınız.

 

Gotham

 

  1. Sweatshirt

Sweatshirtsüz sonbahar, kış modası mı olur? “Tabii ki olmaz!” cevabını verdiğinizi düşünerek, sweatshirtlerin her sezon moda olduğu gibi, bu sezonda çok moda olduğunu belirtelim. 

Erkek sweatshirt’leri oldukça cool, kadın modellerinin ise her tarza uygun olduğunu görüyoruz. İstediğiniz kategoriden giyinerek, size uygun olan parçayı seçmeniz yeterli! 

  • Sweatshirtleri taytlarla kombinlediğinizde ultra üst düzey bir rahatlık elde ederken, eteklerinizle birlikte giyebileceğinizi de biliyor musunuz? 
  • Sadece sokak modasında değil, ofis hayatında da sweatshirt kullanabilirsiniz. Bahar ayında mini, pileli eteklerle kombinleyebilir, kışın ise uzun, triko eteklerle çok tarz görünebilirsiniz.
  • Eşofmanların ve pantolonların üzerine desenli, renkli ya da eskitme sweatshirt’lerden seçmeyi deneyin. Desenlerinde vintage etkisi veren, eskitme sweatshirt’ler bu sezon çok moda. Adeta önündeki yazılarla “90’lardan geldim!” çağrışımı yapıyorlar.
  • Renkli kişiliğinizi öne çıkarmak istiyorsanız, sweatshirtlerin renklerinden yararlanabilirsiniz. Oldukça renkli olan sweatshirtleri aynı renkte olan eşofmanınızla kombinleyebilirsiniz.
  • Yelek görünümlü kolsuz şişme montlar, ekim ve kasım ayları için oldukça uygun. Eşofmanlarınızın üzerine giydiğiniz sweatshirtlerle rahatça kombinleyebileceğiniz bu kolsuz montların içinde, oldukça rahat hissedebilirsiniz.

Yaz, kış her zaman rahat olmak isteyenler için üretilen eşofman takımları bu kış da hâkimiyetini sürdürüyor. Sonbahar, kış rahat giyim trendlerinde olan bu eşofmanlar, özellikle renkleriyle göze hitap ediyor. Siz de bu rahat giyime ayak uydurarak, renkli ve rahat bir kış geçirebilirsiniz.

Etiketler: giyim
Nisan 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR