Eşofman Giyerek Şık Görünmenin Püf Noktaları

Eşofman Giyerek Şık Görünmenin Püf Noktaları

Spor Kıyafetle Şık Görünmek

salaş ve rahat giyinerek şık görünebileceğinizi biliyor muydunuz? Yalnızca elbiseler ve ceketlerle değil, spor giyimle de şık görünmek mümkün. Tek bir eşofman altıyla bile oldukça şık ve cool görünerek göz doldurabbilirsiniz. Gardırobunuzda yeni nesil oversize kıyafetler yoksa hemen gothamVibes’a göz atmanızı öneririz.

Rahat giyim kıyafetler için: https://www.gotham.com.tr/

 

Çıtçıtlı Eşofman Altları Sizi Harika Gösterecek!

oversize kesim, paça detaylı çıtçıtlı g modellerini dilediğiniz T-shirt ve sweatshirt modelleri ile birlikte tercih edebilirsiniz. Hem erkek hem de kadın giyimde üretilen gothamVibes eşofman altlarını gardırobunuzdan eksik etmemenizi öneririz!

Siyah çıtçıtlı eşofman altları ve daha fazlası için: https://www.gotham.com.tr/kadin-bang-siyah-citcitli-esofman-alt-1244/

Lacivert çıtçıtlı eşofman altı ve daha fazlası için: https://www.gotham.com.tr/erkek-bang-lacivert-citcitli-esofman-alt-1271/

 

Fermuarlı Sweatshirt Modellerine Şans Verin!

Çıtçıtlı Eşofman altı modelleri ile birlikte kombinleyebileceğiniz fermuarlı sweatshirt modelleri ile birlikte bomber ceketleri tercih edebilirsiniz. Daha havalı görünmek için mutlaka şapka, çorap ve takı gibi aksesuarlardan yardım alın!

Haki fermuarlı sweatshirt için: https://www.gotham.com.tr/erkek-haki-fermuarli-oversize-sweatshirt-1344

Omuzları Düşük Oversize Sweatshirt Modellerini Çeşitli Renklerde Seçerek Giyiminize Hava Katabilirsiniz!

Rahat giyim kombinleri için vazgeçilmez olan sweatshirtleri etek, kumaş pantolon ya da blazer ceket gibi parçalarla kombinlemek hem cool hem de diğer tarzlardan farklı bir hava katacak.

Renkli giyinmeyi seviyorsanız sarı sweatshirt modeline şans vermelisiniz: https://www.gotham.com.tr/kadin-vibe-oversize-sari-sweatshirt-1335/

 

Oversize Kıyafetle Şık Görünmek

Spor Giyimde Şık Görünmek

Ne kadar rahat kıyafetler seçerseniz vücudunuz o kadar iyi nefes alır. gothamVibes olarak kaliteli ve hava alabilen kumaşlar seçerek ürünlerimizi daha sağlıklı hale getiriyoruz. Vücudunuza bol gelen, rahat giyimde; t-shirt, sweatshirt ve eşofman gibi giyim kategorilerinde moda olan oversize giyimin altın kurallarını öğrenmeye ne dersiniz? Rahat giyim kombinleri yaparken oversize giyinerek çok şık ve cool görünebilirsiniz.

Bedeninize bol gelen kıyafetler değil, vücut ölçülerinizle eşleşen, giydiğinizde üzerinizde sırıtmayan bollukta olan ürünler oversize kesime sahiptir. Bu iki görüntü çok sık karıştırıldığı için bazen yanlış tercihler yapılabilir. Oversize ama şık görünmek için gothamVibes ürünlerinden yardım alalım!

Eşofman Giyerek Şık Görünmek

 

 

Rahat giyim kombinleri yapmak için klasik giyim rehberine başvurmanıza gerek yok. Oversize kıyafetlerle de oldukça cool ve şık görünüm yakalayabilirsiniz. İçinde rahat ve güzel hissettiğiniz her kıyafet sizi yansıtır. Eşofman altı ya da sweatshirt modelleri ile nasıl kolay şıklık yakalanır sizin için paylaştık. gothamVibes olarak hem rahat, hem cool hem de kaliteli ürünler üreterek, rahat giyimin önde gelen isimlerinden olmaya devam ediyoruz.

Etiketler: eşofman
Şubat 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR