Tarzdan Ödün Vermeden Oversize T-Shirt Nasıl Kombinlenir?

Şıklığınızdan Ödün Vermeden Oversize T-Shirt Nasıl Kombinlenir?

Günümüz modasında her kıyafetle şık olabilmek mümkün hale geldi. İster eşofman takımları olsun, ister elbiseler, her kategoride şıklık yaratılabilmek sanıldığı gibi zor değil. Özellikle tek bir t-shirtle bile, çok sayıda kombin ortaya çıkarabilir hale geldik. Modanın bu aşamaya gelmesinde, sokaktaki moda esintisinin büyük bir payı var. 

Oversize t-shirt kombinleme sanıldığı kadar zor değil. T-shirt’ün sadece spor gösteren bir kıyafet olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, bizden söylemesi. Bu konuda yardıma ihtiyacınız varsa, yapmış olduğumuz kombin önerilerimize kulak verin.

Şıklığınızdan Ödün vermeden Oversize T-shirt Kombinleme Önerileri

Giyinmenin en önemli kısmı, parçaların birbiri ile uyum sağlamasıdır. Fakat bu uyum yerini zamanla rahat parçalara bıraktı bile. Rahat ve şık olmak artık uyum gerektirmeyen bir olay haline geldi.  Örneğin çok şık kalem bir etekle, oversize t-shirt kombinleyince, şık bir stil oluşturdunuz demek oluyor. Daha fazlası için oversize t-shirt kombinleme önerilerinde bulunuyoruz:

  • Dar ve mini eteklerinizin içine Oversize t-shirtünüzü uzatın. Etek ucunda görünecek, uzun hatlı oversize bir t-shirtten bahsediyoruz. T-shirtü etekten önce giyerek, yani eteğin içine sokarak bu kombini gerçekleştirin. 
  • Mini etek kombinlerinde oversize t-shirt’ün bel kısmını bağlayarak, salaş bir crop görüntüsü de verebilirsiniz.
  • Uzun ve midi boy etekler için, t-shirtü bol olacak şekilde belinizin biraz altında bağlayın. Özellikle uzun saten eteklerle, beyaz t-shirt kombinleyebilirsiniz. Sadece beyaz değil, vintage duran t-shirtler de bu kombine oldukça uyum sağlayacak.
  • Askılı düz dar model elbisenin üstüne koca bir t-shirt çekin ve rahat bir şıklığa adım atın. Hareketlilik için belinize taşlı bir kemer takabilirsiniz.
  • Pileli ya da volanlı mini bir eteğe sahipseniz, üzerine bol bir t-shirt çok yakışacaktır. Eteğin sadece etek ucu görünecek şekilde, t-shirtü üzerine doğru uzatarak bu kombini elde edebilirsiniz. Çanta ve ayakkabıyla kombini tamamlayın. Bu kombinle şık bir öğle yemeğini hak ettiniz!
  • Ceketlerinizi t-shirtlerle mi giymek istiyorsunuz? Hiç tereddütsüz bu kombini yapabilirsiniz. Bizce bu kombin şıklık ve rahatlıkta en başarılı kombinlerden birisi. İşe ya da arkadaşlarınızla buluşmaya giderken giyeceğiniz ceketin içine oversize t-shirt giyin. Aksesuarlarla kombini hareketlendirirseniz şıklığı daha fazla hissedebilirsiniz.
  • Bisikletçi taytlarını kullanın. Renkli ya da siyah tamamen zevkinize kalmış taytınızın üzerine vintage etkisi yaratan t-shirtünüzü giyin. Dilerseniz sweatshirt ya da ceketinizle kombini tamamlayabilirsiniz.
  • Yandan düğmeli, oldukça bol pantolonların üzerine oversize t-shirtü olduğu gibi bırakın. Yüksek sneaker’lar ile oldukça spor ve şık görüneceksiniz.
  • Bol ve tarz gösteren t-shirtü, kumaş pantolonlarınızın içine sokarak kombinleyin.
  • Baya büyük diyebileceğimiz oversize t-shirtü, elbise olarak kullanmayı deneyin. İster fileli bir çorapla, ister çorapsız olarak elbise havası verin. Ufak bir ipucu; t-shirtün altına mini şort giyerek aynı şekilde elbise gibi kullanmanız mümkündür.
  • Oversize t-shirtünüzü şortlarınızın içine sokarak salaş ve şık bir görüntü elde edin. Ayakkabı seçimi bu kombinde önemlidir. Deri ya da kumaş bermuda şort seçerseniz, topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Spor bermuda şort giyerseniz, sneaker ya da converse tarzı bir ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz kombini ceketle daha şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 
  • T-shirtün üzerine oversize örme hırka giyin. Altınıza ister çizmeyle bir etek ister Jean çekin. Oldukça rahat ve şık görünmeniz çok olası!
  • Oldukça tarz duran, boyfriend model yırtık jeanlerinizi giyin. Ama pantolonun kesimi bol olursa çok daha iyi olur. Üzerine oversize t-shirt’ü öylece bırakın. Hem göz alıcı, hem de tarz sahibi görüneceksiniz. 
  • Kolsuz, belden oturtmalı yelekler artık çok daha moda. T-shirtlerinizin üzerine gönül rahatlığıyla yeleklerinizi giyip, belinizi öne çıkartabilirsiniz. Dilerseniz altına boru paça pantolon tercih edebilirsiniz.
  • Askılı bir badi kullanarak oversize t-shirtü çok farklı bir dünyaya götürün. T-shirtün üzerine crop şeklinde olan badinizi giyin ve şıklığa yeni bir bakış getirin.
  • Eski yıllarda giyilen korseler, artık günümüzde de moda oldu. Oversize t-shirtünüzün üzerine şık bir korse giyin. Altına uzun, bilekte biten bir etek ya da pantolon giyip şıklığınızı öne çıkarın.
        Gotham

Aksesuarlarla Oversize T-shirt Kombinleme

Düz bir t-shirt bile giyseniz, giyiminizin en önemli parçaları aksesuarlar olabilir. Rahat giyim tarzını bile şıklaştırma etkisine sahip aksesuarlar, bizim en büyük kurtarıcılarımızdır. Avangart, spor, şık ve birçok tarzda parçayı oversize t-shirtlerle nasıl tamamlarız bir bakalım.

Ayakkabı

Ayakkabılar kıyafeti tamamlayan en önemli parçalardır. 

  • Eğer t-shirt’ü dar ve mini etekle giydiyseniz, kovboy çizmelerinden yardım alabilirsiniz. 
  • Ayrıca t-shirt düz bir renge sahip ise ayakkabınızı klasikte kullanabilirsiniz. 
  • T-shirtü ceketin içine giydiyseniz, ayakkabınızı sneaker tercih edin.
  • Yumurta topuk ve terlik görünümüne sahip fakat oldukça şık olan bu ayakkabı modelini, her kombinde kullanabilirsiniz. Özellikle neon tonlarında olursa hem sevimli hem de şık görünüm sağlarsınız. 

 

Çanta

Çantalarda kıyafete yön veren parçalar arasında yer alıyor. 

  • Etek, ceket ya da taytla yaptığınız t-shirt kombinlerinizde, küçük ve zincirli çantalar kullanırsanız çok daha şık görünürsünüz. 
  • Torba gibi görünüme sahip büyük çantaları, bol kesim jean ve t-shirt kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Fakat büyük çantaların kombininize çok fazla şıklık katmayacağını unutmayın.
 

Takı ve kemer

Kalın zincir bir kolye, kombini sporlaştırırken ince detaylı kolyeler şıklık etkisini arttıracaktır. 

  • Özellikle uzun hatlı t-shirt kombinlerinizde, taşlı ya da zincirli kemer kullanmanız, sizi çok farklı bir şıklığa çekecektir.
  • Büyük kümeleri, taytla kombinlediğiniz t-shirtünüzün üzerine takarak, hem vintage bir görünüm hem de şıklık kazandırabilirsiniz. 
  • Saatin şıklığını kimse inkâr edemez. Saati her kombin türüyle gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
  • Güneş gözlükleri, yaz, kış; kadın, erkek ayırmaksızın, her modelinin kullanıldığı vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alıyor. Oversize t-shirtle etek ya da şort şıklığı yakaladıysanız, sivri hatlı güneş gözlüğü tercih edin. Jeanlerle birlikte yakalanan bir şıklıkta ise yuvarlak hatlı gözlükler tercih edebilirsiniz.

Çoraplar

Şıklığınıza şıklık katan ince siyah ve fileli çoraplar oldukça göze çarpan parçalardır. Şortun içine de giyseniz, kombine bir anda inanılmaz bir şıklık katabilir. 

  • Oversize t-shirtlerinizi elbise yerine kullandığınız zamanlar ince siyah çorapla daha şık ve gösterişli hale getirebilirsiniz. 
  • Beyaz ya da renkli olsun, uzun çoraplarda artık çok moda olmuş durumda. Eşofmanlarla birlikte giyilen uzun renkli çoraplar, artık her kombine ayak uyduracak nitelikte. Şıklığı yakaladığınız t-shirt kombinlerinize hava katmak için çoraplardan yardım almayı unutmayın.

Gotham

 

Oversize t-shirt kombinleme sandığınız kadar zorlayıcı değil. Size vermiş olduğumuz önerilere dikkat ederseniz, girdiğiniz ortamlarda hem şıklığın, hem de rahatlığın tadını çıkartabilirsiniz. Günümüz modasının şıklık anlayışı abartılı kombinler değil, rahatlığı öne çıkartan, kişinin kendini iyi hissettiği kombinler diyebiliriz. Bu yüzden iş toplantınıza giderken ceketin içine oversize t-shirt giyebilir, şıklaştırarak kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Etiketler: giyim
Mart 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR