Oversize Sweatshirt ve Eşofman Uyumu Nasıl Olur?

Oversize Sweatshirt ve Eşofman Uyumu Nasıl Olur

Rahat giyimde oversize giyinmek en sevdiğiniz tarzınız olabilir. Peki, Oversize sweatshirt ve oversize eşofman altı uyumu nasıl olmalı? Merak ediyorsanız sizin için harika ipuçları hazırladık.

Rahat sweatshirt parçalar ile oluşturabileceğiniz kombinler sokak modasının vazgeçilmezi haline geldi. Zevkinize göre tercih edebileceğiniz bu parçaları dilediğiniz şekilde kombinlemek ve giymekte özgürsünüz. gothamVibes yeni sezonda karşısına çıkacak oversize eşofman ve sweat parçalar; bej, kiremit, haki, pembe ve bir çok renk çeşitleriyle bu kış da sizinle olacak.

Oversize Kombin Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Rahat sweatshirt olarak da bilinen oversize eşofman ve sweatshirt kombinleri, sizi cool ve iddialı gösterebilir. Bu konudaki en önemli nokta iki parça arasındaki uyumdur. Kombinlerinizde uyum konusunda şunlara dikkat etmelisiniz:

Renklerin Uyumu

Günümüz modası 2000’li yıllardan rol çalarken, renkli ve oversize parçaları bir arada kullanıyor. Oversize eşofman ve sweat kombinlerken renklere oldukça dikkat etmelisiniz. Kıyafetlerdeki renk uyumu neredeyse kalmadı diyebiliriz fakat siyah bir eşofman altı kullanıyorsanız bütünlük sağlamak için siyah sweat tercih edebilirsiniz.

Fazla Oversize Sizi Kilolu Gösterebilir

Yanlış genişlikte parçalar seçmek sizi olduğunuzdan daha iri gösterebilir. Oversize modellerde her beden ölçüsüne göre özenle kesilmiş tasarımlar tercih etmenizi öneririz. Çok bol bir eşofman altı bacak boyunuzu kesebilir.

Kumaşların Uyumu

Oversize giyim salaş ve cool görünen fakat günümüz modasında artık şık mekanlarda da rastladığımız bir stil haline geldi. Bu nedenle kumaş seçimlerinizin kaliteli görünmesi oldukça önemlidir. Kaliteli, tok ve alt üst giydiğiniz kıyafetin aynı kumaştan yapılması, uyum için güzel bir görünüm sağlayacaktır.

Oversize Kombin Yaparken Dikkat Edilmesi

Oversize Sweatshirt ile Tercih edilecek Eşofman Altı Modelleri Nelerdir?

Oversize eşofman ve sweat parçalar uyum yakalayan ve günümüz modasında tercih edilen uyumlu parçalar arasında yer alıyor. Oversize eşofman altı modelleri rahat sweatshirt ile tercih edilebilir. Kombin tercihlerinizden önce ipuçlarına göz atın:

  • Oversize modellerde dilediğiniz eşofman altını kullanabileceğiniz için paçaları büzgülü, beli yüksek modeller ile başlayabiliriz. Bu model her mevsim moda olan erkek ya da kadın fark etmeyen zamansız bir parça.
  • Paça kısımları oldukça bol oversize eşofman altı modellerini kapüşonsuz sweat modeller ile tercih edebilirsiniz.
  • Yandan çıtçıtlı modeller de marjinal ve cool bir görüntü verebilir. Bu modeller yüksek bel kesimi ve bacak boyunu uzun gösteren bir yapıya sahip. Oversize sweatler ile oldukça uygun parçalar.

Eşofman Altı Modelleri Nelerdir

Oversize Sweat ve Eşofman Renk Uyumu Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler?

En önemli konular arasında olan renk uyumu, zevkinize göre tercih edebileceğiniz bir konu fakat eşofman kombinlerken renklerin uyumlu görünmesi cool bir görüntü ile kombini tamamlıyor diyebiliriz. Lacivert, sarı, fuşya, bej, siyah ve dilediğiniz her rengi eşofman seçimlerinizde kullanabilirsiniz.

Önerilerimize geçmeden önce gothahmVibes ürünlerini ziyaret etmeniz kombinlerinize yardımcı olabilir. https://www.gotham.com.tr/

  • Oversize eşofman ve sweat parçalar seçerken aynı renk olmaktan korkmayın. Ton sür ton seçimler baskın renklerde güzel durmayabilir. Bej gibi renklerde ton sür ton uyumu güzel dururken kırmızı gibi göz alıcı renkte hoş görüntü yaratmaz. Bu nedenle birebir aynı kumaş ve renkleri tercih etmelisiniz.
  • Renkli giyinmenin 2000’li yıllardan günümüz modasına gelmesini kullanmazsak olmaz! Eşofman altınız yeşilse oversize sweatshirt seçiminizi turuncudan yana kullanabilirsiniz. Renklerde uyumlu ve sıcak seçimler sizi sempatik gösterebilir.

Hangi Durumlarda Oversize Sweatshirt Tercih Etmeliyiz?

Cadde, ofis, restoran ve daha birçok alanda rahat sweatshirt modelleri tercihlerimiz arasında bulunuyor. Hangi durumlarda sweatshirt kurtarıcı bir parça olur? Hep birlikte bakalım.

  • Etek ve şortların üzerine ne giyeceğinizi bulamıyorsanız, hava da tam bir sonbahar havasıysa en büyük kurtarıcınız sweatshirt olabilir. Bu kombin sizi sempatik ve cool gösterecek.
  • Taytların üzerine en çok yakışan kıyafet şüphesiz salaş mı salaş sweatshirtler. İster kapüşonlu ister kapüşonsuz şekilde tercih edebilirsiniz.
  • Markete ya da cadde yürüyüşüne çıkarken hemen üzerinize çekebileceğiniz salaş mı salaş bi’ sweat mutlaka dolabınızda bulunmalı.
  • T-shirtlerin ve gömleklerin üzerine bahar aylarında gayet şık şekilde giyebileceğiniz zamansız bir parça.

Rahat Oversize Eşofman ve Sweatshirt Seçimi Nasıl Olur?

Oversize eşofman altı seçmek oldukça basit gibi görünse de bilmeniz gereken önemli noktalar olabilir. Bunlardan biri eşofman seçiminde bacak boyunuzun tercih etiğiniz eşofman modeline uygun olup olmadığıdır.

  • Boyunuzu kesen ve oldukça bol duran eşofman sizi olduğunuzdan daha kısa gösterebilir.
  • Sweatshirt seçiminde ise boyu kısa parçalar seçmek eşofman altınızın modeline göre değişen bir faktör olabilir.
  • T-shirt üzerine sweatshirt tercih ettiyseniz, eşofmanınız mutlaka düz inen boyunuza uygun kesime sahip olmalıdır.
  • İçi şardonlu kumaşlardan yapılan ve alt üst takım olarak kullanabileceğiniz eşofmanları tercih edebilirsiniz.
  • Oversize eşofman ve sweat parçalar her mekâna ayak uydurabilen parçalardır. Dilediğiniz her alanda, dilediğiniz renklerde eşofman ve sweatshirt modellerini giyebilirsiniz.

Rahat Oversize Eşofman ve Sweatshirt Seçimi Nasıl Olur

Stilinize Göre Oversize Sweatshirt ve Eşofman Seçimi

Giyim tarzınız ne olursa olsun kendinizi iyi hissedeceğiniz zamansız parçalar seçmek oldukça önemli. Stilinize göre giyim rehberi oluşturarak bu konuda size giyim ipuçları vereceğiz.

  • Önce stilinizi keşfedin.
  • Keşfettiğiniz stilinizin rahat giyimde nasıl parçalar seçmesi gerektiğini planlayın.
  • Oversize sweat modellerinde düşük omuz ve boy uzunluğunun orantılı olmasına dikkat edin. Oversize kıyafetler üzerinizde oldukça büyük duran kıyafetler demek değildir. Bu nedenle fiziğinize göre modeller seçerek kombinlemeye başlayın.
  • Eşofman seçimlerinde büzgülü paça, çıtçıtlı düz paça ve boru paça modeller tercih edebilirsiniz. Bel kısmı çok düşük olmayan ürünler fiziğinizi daha güzel gösterecektir.
  • Salaş bir stil oluşturduysanız alt ve üst giyimde oversize kıyafetler tercih edebilirsiniz.
  • Şık giyinmeyi seviyorsanız gömleklerinizin üzerine sweatshirt şıklığı katabilirsiniz. Ayrıca eşofmanlarla blazer ceket kombini denemenizi de öneririz.

Oversize eşofman ve sweat parçalar hakkında verdiğimiz küçük giyim ipuçlarını sizin için paylaştık. Yumuşak, içi şardonlu ve tok kumaşlı modeller kış ve bahar aylarında harika bir seçim olabilir. Rahat sweatshirt ve oversize eşofman altı modelleri bu kış; bej, hâkî, kiremit gibi renk tonlarıyla karşımıza çıkacak. Oversize parçalar gothamVibes yeni koleksiyonunda sizi bekliyor!

Etiketler: oversize
Aralık 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR