Enerjinizi Yansıtacak Renk Trendleri

Enerjinizi Yansıtacak Renk Trendleri

Konu renkler olunca akla ilk gelen şey, enerjidir. Siyah giyen kişileri gizemli ve durgun bularak, hiç renkli bir kişiliği olmadığını düşünürüz. Sarı ve pembe gibi renkler giyenler için ise hayatı sevdiğini ve enerjinin her zaman en üst düzeyde olduğu kanısına varırız. Renkler gerçekten insanın ruhunu yansıtan en güzel detaylardır. Özellikle içinde bulunduğumuz yıllar içerisinde kıyafetlerin ne kadar renklendiğini görüyoruz. Eşofmanlarda bile görülen bu renkli giyim tarzı her insanın enerjisine göre değişkenlik gösterebiliyor. Sizler için enerjinizi yansıtacak renk trendleri ve 2021 yazında hangi renklerin bizi karşılayacağı hakkında biraz konuşalım.

Renkli Giyim Tarzı ve Enerji

90’lı yıllarda da çok moda olan renkli giyim tarzı, yıllar geçtikçe insanların onaylamadığı ve gülünç bulduğu bir tarz haline gelmiş. Pantolonun pembe, t-shirt’ün fıstık yeşili olabildiği ve daha birçok renkle oluşturulan kombinlerin insanlara komik gelmesinin nedeni, enerjilerini açığa çıkarmaktan korkmalarıdır. İçinizdeki enerjiyi dışarı çıkartmanın en güzel hali, giyim tarzınıza katacağınız renklilik olmalıdır. Tekrardan modaya gelen ve enerjinizi yansıtan renklere bir bakalım.

Enerjinizi Yansıtacak 7 Renk Trendi

İçinizdeki hareketliliği yansıtacak ve 2021 yaz modasında size eşlik edecek renkleri sizler için seçtik!

Turuncu (Kadife Çiçeği)

Kadife çiçeği dediğimize bakmayın! Turuncunun en güzel en sıcak hali olan bu renk, insanın içini ısıtan, enerji verirken aynı zamanda hoş bir iç ısıtma hissi verir. Dışa dönük kişilerin çok sık tercih ederek enerjisini karşısına yansıtabildiği bu renk, bu sene oldukça moda! Turuncu ve tonlarını kullanmaktan korkmayın.

Gotham

Rahat giyimde ürettiğimiz şort ve t-shirtlerde biz de bu yaza damga vuracak ve enerjinizi yansıtabileceğiniz turuncuyu tercih ettik. Hem rahat hissedecek, hem de renkli kişiliğinizi ortaya çıkarabileceksiniz.

 

Gotham

Sokaklarda esen moda rüzgârında turuncunun canlılığı oldukça dikkat çekiyor. Her tene ayrı bir canlılık katan turuncu, açık tenlilerde makyaj etkisi yaratıyor!

Sıcak Pembe (Ahududu Şerbeti)

Pembenin her tonu harika bir enerji ve samimiyet yansıtır. Bu yaz moda olan ahududu şerbeti rengi açık bir pembe değil. Koyu ama daha göz alıcı ve sizi canlı gösterecek bir renk. Ayrıca pembe giyen insanlar, kötü duygulardan uzaklaşarak daha olumlayıcı duygulara girer. Siz de hayata olumlu bakmak istiyorsanız, pembenin canlılık veren enerjisini tercih edebilirsiniz.

Gotham

Enerji verirken aynı zamanda canlı gösteren pembe, geçen sene de oldukça modaydı. Bu sene tonu; daha koyu ve patlak olarak karşımıza çıkıyor. Pembenin her tonu, koyu ya da açık ten fark etmeksizin yanaklarda allık etkisi yaratıyor!

Aydınlık Sarı

Sarının baharı ve yazı hatırlatarak, mevsimsel geçişi hissettiren bir renk olduğu ortada.  Neon ile pastel tonları arasında oynayan bu sarı renk, enerjinizi yansıtmanız için oldukça iyi bir seçim olabilir. Renkli giyim tarzı sevenler için bu sezon t-shirtlerde de bol bol göreceğiz gibi!

Gotham

Sarının en aydınlık tonu moda demiştik. Hangi tonunu seçerseniz seçin, her tonunda neşe saçabileceğiniz bir renk olan sarı, spor giyimde oldukça tercih edilen bir renk olmaya devam ediyor!

Gotham

Aydınlık sarı oldukça göz alan bir renk olduğu için, siyah ya da gri ile kombinleyebilirsiniz. Ton sür ton giyinmek için fazla açık renkte olan sarıyı, tonları farklı olarak alt ve üst giyiminizde kullanabilirsiniz.

Mor (Ametist Rengi)

Doğal taşların enerjisine inanan kişiler, bu rengi çok iyi bilir. Morun akla gelen ilk tonu olabilmesi yüksek olan bu renk, iyi enerjinizi yansıtmak için birebir! Mor rengi seven kişiler genelde enerjiktir ve oldukça yaratıcı bir tarafları vardır. Siz de bu rengi seviyorsanız müjde! Bu sene oldukça moda olacak bu renk ile enerjinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Gotham

Her tonu ayrı güzel olan mor rengi, bu yaz bizi daha koyu tona sahip olan ametist rengi ile karşılıyor. Lila da morun en güzel tonlarından biri olsa gerek ki insana tatlı bir enerji veriyor!

Gotham

Yeşil (Mint Yeşili)

Daha çok renkli giyim seven kişilerin tercih ettiği ve unutulan bu renk, bu sezon oldukça moda olmuş durumda. Mint yeşilini elbiselerde, pantolonlarda hatta rahat giyimde çok sık görebileceksiniz. Solgun gibi görünen fakat eskilerde hastalıkları iyileştirmede yardımcı olduğu düşünülen bu renk, enerjinin sabit kalmasını ve duygularınızı sıcak yansıtmanızı sağlıyor.

Gotham

Doğadaki enerjiyi üzerimizde taşımanın en güzel yolu, yeşili giymektir! Canlı ve doğada kalabilmek için, biz de ürünlerimizde yeşilin her tonunu kullanmaya özen gösteriyoruz.

Gotham

2021 yaz trendlerinde de mint yeşili, su yeşili ve pastel tonlarına hâkim yeşilleri göreceğiz gibi görünüyor!

Mavi (Gök Mavisi)

Mavinin her tonu güzeldir! Duygularınızı direkt olarak yansıtmak ve rahat bir iletişim için mavinin enerjisi harika olacaktır. Gök mavisinin bu sezon oldukça moda olduğunu söyleyerek giyim tarzınızdaki tercihleriniz arasına almanızı öneriyoruz.

Gotham

Mavinin en enerjik rengi olan elektrik mavisi bu sene çok moda! Adı üstünde; elektrik veren canlı bir maviden bahsediyoruz! Mavinin bu tonu Fransız mavisi olarak da biliniyor. Makyaj trenlerinin de renklenmesi ile birlikte elektrik mavisi oldukça kullanılır hale geldi.

Kırmızı (Mandalina Kırmızısı)

Kırmızının kişinin özgüvenini ortaya çıkarması ve enerjinin zirveye ulaşmasına yardımcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Kırmızı giyerek özgüveninizi tamamlayabilirsiniz. Mandalina kırmızısı olarak adlandırılan bu ton, bu sene moda olmakla beraber, giyimde çok sık rastladığımız bir renktir.

 

Kırmızının canlılığını şortlar ve t-shirtler gibi rahat giyim kıyafetlerde kullanırsanız, enerjik ve rahat hissedeceğinize eminiz!

 

Gotham

Renkli makyajında bu yaz modaya geldiğini görüyoruz. Bundan faydalanarak renkli giyim tarzınıza renk katabilir, enerjinizi katlanarak arttırabilirsiniz.

Bonus olarak: gri renk

Bu rengi seçmemizin nedeni, grinin ne kadar uyumlu bir renk olduğunu ispatlamak istediğimiz içindir. Elbiselerde kullanılınca şık, eşofmanlarda kullanınca spor, zıt renklerle kullanınca uyumlu duran tek renk gri galiba! Böylesine çok yönlü bir rengin 2021 yazında trend olacağını duyuran modacılar, griyi sarı ile kullanıyorlar.

Gotham

Grinin her renkle uyumunu yakalamak mümkün. Eşofman takımlarında da tercih edilen gri, gizemli fakat enerjinizi yansıtmaya yardımcı olacak renkler arasında yer alıyor.

Gotham 

Renkli giyim tarzı denince akla gelen bütün renklerin enerjisi tartışılmaz! Giyim tarzınızda, aksesuarlarda ve yaptığınız makyajlarda kullanabileceğiniz bu renkler, sizin kişiliğinizi ortaya çıkaracak renklerdir. Renkler sayesinde yaz çok daha renkli geçecek gibi görünüyor!

Etiketler: giyim
Nisan 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR