Rahat Giyimde Crop Top Kombinleme ve Şık Görünme Rehberi

Rahat Giyimde Crop Top Kombinleme ve Şık Görünme Rehberi

Rahat giyimde eşofman ve sweatshirtlerden ziyade, gençlerin severek giydiği crop toplar da yer alıyor. Son üç senedir çok daha fazla tercih edilen bu kıyafet, rahat giyimde bizim de ürettiğimiz rahat giyim kategorisinde yer alıyor. Bu parçalara sweatshirtlerin ya da t-shirtlerin kısa kesim ve oversize hali diyebiliriz. Spor salonlarında, koşu alanlarında, jeanlerin üzerine giyilerek değerlendirilen bu parçalarla, rahatlığı yakalayıp aynı zamanda şık görünmek mümkün. Sizler için kısa t-shirt kombinleme ipuçları hazırladık.

Kısa T-shirt Kombinleme

Crop top yani kısa t-shirtleri severek giyiyorsanız, vereceğimiz tavsiyeler tam size göre. Renkli, baskılı, uzun kollu, kısa kollu ne çeşit olursa olsun, kısa t-shirtlerinizi nasıl kombinleyebilirsiniz bir bakalım.

Renklerin Uyumu

Düz, baskısız bir crop top giyiyorsanız, altınıza giyebileceğiniz eşofman ya da şortlarınızı aynı renkte tercih edebilirsiniz. Örneğin; turuncu bir crop giyiyorsanız, turuncu bir eşofman giymekten çekinmeyin. Tek renk giyimle hem çok cool hem de sportif görünüm yakalayabilirsiniz. Taytlarla bir kombin oluşturuyorsanız, günümüzde çok moda olan fitilli kumaştan yapılmış renkli taytları tercih edebilirsiniz. Üzerine sevdiğiniz kısa bir t-shirtü giyerek renkler arası uyumla birlikte şıklık yakalayabilirsiniz.

Eşofmanlarla Kısa T-shirt Uyumu

“Eşofman giymeyen kalmadı diyebilir miyiz?” Bizce de artık eşofman giymeyen kalmadı. Okullar, ofisler, caddeler, aklınıza gelebilecek her yerde eşofman giymek bir akım haline geldi. Günümüzde rahat giyimin zirvelere ulaştığı, gençlerin gardıroplarının vazgeçilmez parçaları haline gelen parçalar elbette eşofmanlar oldu. Bizim de tercihimiz olan rengârenk ve yumuşacık eşofmanlar, kadınlar tarafından kısa t-shirtlerle tercih ediliyor. Oversize kesim kısa t-shirtlerinizi en iyi kombinlediğiniz parçalar şüphesiz eşofmanlardır. 

Pazartesi günü başlanan spor aktivitelerinde, caddede kahveye çıkılan muhabbetlerde, hatta ofislerde şıklaştırılarak giyilen eşofmanlar, crop toplarla bütün olarak görülüyor. 

Bilekleri büzgülü ve yüksek bel eşofman altlarıyla birlikte güzel baskılı bir crop tercih edebilirisiniz. Ya da beli büzgülü eşofmanınızla aynı renkte olan crop sweatshirt tercihinde bulunabilirsiniz. Oldukça rahat olan bu kombini şıklaştırmak sizin elinizde; dilerseniz yüksek bir sneakerla ya da üzerinize giyeceğiniz ceketlerle şıklık yakalayabilirsiniz.

Jeanler ve Pantolonlarla Şıklığa Geçiş

Eşofman kombinleriyle de şık görünüm yakalayabildiğimiz doğru. Fakat ofisler ya da daha ciddi görünmek istediğiniz lansmanlar için, pantolonların üzerine kısa t-shirt tercih etmek iyi bir fikir olabilir.

Palazzo kesim kumaş pantolonlarla kısa t-shirt kombinlemek size hem rahatlık, hem de şık bir görünüm kazandıracaktır. Düz renklerde seçeceğiniz kısa t-shirtünüzün altına gri renklerde ya da siyah renkte palazzo kesim pantolon giymenizi öneririz. Zincirli şık bir çantayla kombini daha da şık hale getirebilirsiniz. Ayağınıza giyeceğiniz yüksek bir spor ayakkabı ya da yumurta topuk şık bir ayakkabı tercihinde bulunarak, hem rahat hem de şık duruş sergileyebilirsiniz.

Jean pantolonlarda bol kesim oldukça moda olmuş durumda. Sweatshirtlerin crop modeli olarak tanımlayabileceğimiz kısa sweatshirtleri seçerek, jeanlerin üzerine giyebilirsiniz. Bahar aylarında bu kombini trençkotlarla birlikte tamamlayarak çok şık bir cadde yürüyüşüne çıkabilirsiniz.

Tulumlarla Crop Top Kombinleme

Spor tulumlar son yıllarda tekrar modaya geldi ve onları tamamlayacak en güzel parçalar kısa t-shirt modelleri olabilir. Bahçıvan model jeanlerden yapılmış tulumlar ya da penye kumaştan rahat ama şık görünümlü bir tuluma sahipseniz, kısa t-shirtünüzü giyerek hem cool hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Ayrıca tayt kumaşlarından yapılan, tayt kısmı bisikletçi taytı kesimine sahip spor tulumların üzerine kısa t-shirt tercih edebilirsiniz.

Şortlarla Kısa T-shirt Kombinleme

Kadın modellerinde, yüksek bel ve çok sayıda renge sahip olan şortlarla birlikte kısa t-shirtlerinizi kombinleyebilirsiniz. Bu kombini hem şık hem de spor halde kullanabilirsiniz. Zincirli bel aksesuarlarından yardım alarak, şortunuzla birlikte giydiğiniz crop toplarınızı hareketlendirebilirsiniz. Güzel bir uyum yakalamak istiyorsanız şortunuzla aynı renkte kısa t-shirt seçebilirsiniz. Ayrıca beyaz ya da düz bir t-shirtle, pembe ve turuncu gibi kendini gösteren eğlenceli renkte şort seçimi yapabilirsiniz. Converse tarzı ayakkabılarla kombini tamamlayarak hem spor hem de şık görünebilirsiniz.

Yaz aylarında sahil kıyılarında giymek için tercih edilen kumaş şortlarla şık bir crop top kombinlemeyi deneyin. Bunu yaparken t-shirtünüzün oversize kesim olmasına ve şortunuzla uyum sağlamasına özen gösterin.  

Modası geçmeyen sayılı parçalardan biri de kot şortlardır. Yaz ayları gelince hemen ortaya çıkar ve kombinleri şıklaştırmak için vazgeçilmez parçalar haline gelirler. Crop top ile birlikte en güzel uyumu yakalayabilecek ve sizi yaz akşamları şık gösterebilecek kot şortlarla kombin yapabilirsiniz.

 

Gotham

 

Sporcu Sütyeni ve k-Kısa T-shirt Uyumu

Spor salonlarından ziyade, günlük hayatta da tercih edilen sporcu sütyenleri her giyim tarzına uyum sağlıyor diyebiliriz. Taytlar, eşofmanlar, şortlar ve dilediğiniz giyim tarzları ile sporcu sütyenlerini kombinleyebilirsiniz. 

Şu anda bahsettiğimiz kısa t-shirtlerin içine de sporcu sutyeni giyerek farklı bir tarz oluşturabileceğinizi biliyor muydunuz? Bahsettiğimiz şey belinizi ortaya çıkaran kısa t-shirtlerin içine şık bir sporcu sütyeni tercih ederek hem şık hem de rahat bir görüntü oluşturabilmek. Renkli bir t-shirt tercih ettiyseniz, aynı renkte sporcu sütyeni giyerek, küçük bir detay katabilirsiniz.

 

Gotham

 

Kombini Şıklaştıracak Ekstra Öneriler

Crop top kombinlerinde kullanabileceğiniz minik detaylar şu şekilde olabilir:

  • Renkli kombinler yapmayı seviyorsanız, bu sezon çok moda olan renkli göz makyajından yardım alabilirsiniz. Böylece hem tatlı hem de şık bir görünüm kazanmış olursunuz. Neon renklerde farlar ya da kalemlerle gözlerinizi renkli hale getirerek, crop top kıyafetinize renk katın.
  • Ayakkabı seçimlerinizi kombininize uygun şekilde yapmaya özen gösterin. Renkli bir crop top giydiyseniz beyaz yüksek bir spor ayakkabı ile kombini tamamlamaya çalışın.
  • Crop top ile yakışan en güzel aksesuarlardan biri de hırkalardır. Oversize kesim kapüşonlu hırkalarınızı giyerek, kombinlerinize ayrı bir hava katabilirsiniz.
  • Takacağınız şapka ve gözlüklerle de kısa t-shirt kombinlerinde şık ama spor bir duruş sergileyebilirsiniz.

İşyerlerinde ya da spor salonlarında giydiğiniz kısa t-shirtü nasıl kombinlediğiniz önemlidir. İş yerinde tercih edebileceğiniz t-shirtü parçayı ceketlerle giyerek şıklaştırıp, aynı parçayı eşofmanlarla giyerek spor bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kısacası kombini şıklaştırmak tamamen sizin elinizdedir. Günümüzde gençlerin vazgeçemediği ve her yerde giydiği crop toplardan bahsettik. Verdiğimiz kısa t-shirt kombinleme tüyolarını göz önünde bulundurarak sizlerde güzel ve şık kombinler yapabilirsiniz.

Etiketler: giyim
Nisan 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR