T-shirt Elbise ile Moda İkonu Olmak

T-shirt Elbise ile Moda İkonu Olmak

Oversize t-shirtlerin rahatlığı ve her parça ile kombinlenebilmesi büyük şans olsa gerek. Tek bir kıyafet ile çok sayıda kombin üretmek genelde oldukça zordur. Günümüz modasında rahat giyime talep arttıkça, uzun, spor elbiselerde sokakta yerini aldı. Özellikle salaş görünümlü uzun tişört modeller oldukça trend olmuş durumda.  Çok sayıda renk çeşidi ile birlikte yaz aylarında ifil ifil bir etki yaratacak Gotham t-shirt elbiseleri sizler için üretiyoruz. Neon sarı, şeftali, açık mavi, beyaz, haki ve çok sayıda renk çeşidi ile harika kombinler yaparak, rahat ama havalı görünebilirsiniz. Havalı ve şık kombinler için yazımızı okumaya devam edelim.

Ruhunuzu Giyiminize Yansıtın!

Tek bir t-shirt ile modaya ayak uydurmanın mümkün olduğu zamanlarda yaşıyoruz. Eşofmanın vazgeçilmez gücünü ve coolluğunu hissettiğimiz bu günlerde, oversize t-shirt modasının yanında, uzun tişört elbiseler de oldukça moda olmuşa benziyor. T-shirt olan fakat daha çok elbise görüntüsü sunan bu rahat kıyafet ile moda ikonu olmak oldukça basit. 

Renklerin yoğunluğunu ve göz acılığını yaz kreasyonlarında görmemiz mümkün. Hal böyle olunca, moda ikonlarının giyim tarzlarına yansıyan bu renklilik, renkli giyim tarzını sevecek herkesi cesaretlendirdi. Siz de renkli giyinmeyi sevenlerdenseniz t-shirt elbiselerde renklerden faydalanabilirsiniz. Bu renkler ile yazın neşesini ve hareketliliğini kombinlerinize taşımaktan korkmayın. Eşofmanda turuncu rengini kullandıysanız, t-shirtünüzde de yeşil rengini kullanabilirsiniz. Renk zıtlıkları ya da ton sür ton giyinmek oldukça “moda ikonu” etkisi taşıyor.

Gotham

Adı Üstünde “Elbise”

Uzun tişört kategorisinin en kullanışlı hali, t-shirtü elbise olarak kullanmaktır. Oldukça rahat bir giyim sunan t-shirt elbiseler, sizi her mekânda dilediğiniz şekilde cool gösterebilir. Arkadaşlarınızla çıktığınız buluşmalarda, enerjinizi yansıtan renkte bir t-shirt elbise ile oldukça cool görünebilirsiniz. Bu kombine; yüksek spor ayakkabı ya da kovboy çizmesi, ince küçük bir çanta ve güneş gözlüğü gibi aksesuarlar ile hareket katmayı deneyin.

Sadece rahat görünüm değil, elbette bu elbise ile şık da görünebilirsiniz! Tek yapmanız gereken; topuklu bir bot ya da klasik ayakkabı giyerek, takılarla hareket katmak olacaktır.

Yaz akşamları serin bir gezinti planı için ise; hareketli renklerde seçtiğiniz t-shirt elbiselerden birini uzun çoraplarınız ile sevimli hale getirebilirsiniz. Bu kombinin üzerine takacağınız balıkçı şapkalar sayesinde yaz coolluğuna damga vurabilirsiniz.

Bu Sene Bisikletçi Taytları Her Şeyle Uyacak Gibi!

Rahat ve şık kombinlerin vazgeçilmez parçaları haline gelen bisikletçi taytları, t-shirt elbiselerin kurtarıcısı olabilir. Siyah, beyaz, sarı ya da turuncu… Dilediğiniz her renkte kıyafet seçmede özgürsünüz. Renkli kombinler yaratmayı seviyorsanız; taytınızı ve t-shirtü neon renklerde seçerek sevimli kombinler yapabilirsiniz.

T-shirt elbise ile rahat edemeyen kişilerin de tercih edebileceği bisikletçi taytları t-shirt elbise ile oldukça uyumlu görünüyor.

Hamilelik Sürecini Bu T-shirtler ile Geçir!

Özellikle yaz aylarında gebelik süreci yaşayan anneler, sıcak aylarda ince ve salaş kıyafetler tercih etmek isterler. Büyük bir heyecanla bekledikleri bebekleri için bu sıcaklara elbette katlanan anneler, serin ve salaş hissetmek için rahat giyime yöneliyorlar. Rahat giyimde üretilen t-shirt elbiseler adeta hamilelik süreci yaşayan anneler için üretilmiş. Oldukça salaş, vücudunuza yapışmayan, bel kısmınızı özgür bırakan bu elbiseleri, ev rahatlığında ya da dışarıda özgürce kullanabilirsiniz. Taytlarınız ile de kombinleyebileceğiniz t-shirt elbiseleri, rahat bir spor ayakkabı ile kullanmanızı öneririz.

Askılı Bluzlardan Yardım Alın

T-shirt elbise kombinlerken sadece elbise olarak kullanmak doğru olmaz diye düşünüyoruz. Moda ikonu gibi görünmek istiyorsanız parçaların çokluğundan faydalanmalısınız.

Oldukça rahat ama bir o kadar da göze hitap edecek bir t-shirt elbise kombini yapabilmek için askılı bluzlardan yardım alın. Bu bluzlar her türlü t-shirtün üzerine giyildiği zaman oldukça cool görünen, sıradan askılı bluzlardır. T-shirt elbisenize hareket katmak için, bahsettiğimiz askılı bluzları üzerlerine giymeyi deneyin. Bedene yapışarak etek kısmında salaş bir görünüm meydana getirecek ve böylece alt kısmı etek gibi duran bir t-shirt elbiseye sahip olacaksınız.

Gotham

Nefes Kesen Kombin: Korseli T-shirt Elbise

Korkmayın, nefes kesen derken gerçek bir korseden bahsetmiyoruz! Bu sene kadın kategorisinde oldukça sık rastladığımız korse kemerler ve korseli bluzlar oldukça talep görüyor. T-shirt elbiseleriniz için bu korseleri değerlendirebilirsiniz. Göğüs altından başlayan ve beli saran korse kemeri, t-shirt elbisenin beline takmayı deneyin. Biraz gotik biraz da cool bir hava katacak bu kombini, beyaz sneaker ile ya da converse ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz.

Eşofman ya da Şort, Dilediğin Parça İle Kombinle!

T-shirt elbiseler kendi başına kullanılabilen oldukça salaş ve elbise havasını taşıyan t-shirtlerdir. Dilediğiniz alt giyim ürünleri ile bu t-shirtleri kombinleyebilirsiniz.

T-shirt elbiseyi, eşofman altının üzerine öylece bırakarak ultra salaş bir görüntü elde edebilirsiniz. Eşofman altlarının yanı sıra; dizleri yırtık, oldukça bol kesime sahip Jean ya da kargo pantolonlar ile de t-shirt elbiseleri kombinleyebilirsiniz. Bu kombinlerin oldukça oversize bir görünüm oluşturduğunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Cinsiyet fark etmeksizin yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan şortları hepimiz severek giyiyoruz. Uzun t-shirt modellerinin altına oldukça uygun olacak şortları, t-shirt ile aynı boyda ve beli yüksek olarak seçmelisiniz. Dilerseniz t-shirtün altından da görünebilir fakat görünmemesi daha cool bir görüntü sunacaktır.

Elbise gibi göründüğü için t-shirt elbise olarak anılan bu parçaların altına etek giyemezsiniz diye bir kaide verilmemiş. Biz de etekler ile rahatça giyebileceğiniz bu t-shirtleri ister midi boy, ister mini boy etekler ile kombinleyebileceğinizi düşünüyoruz. Midi boy bir etek tercih ediyorsanız, t-shirt elbiseyi mutlaka eteğin üzerine salaş bir şekilde bırakmayı deneyin. Aksesuarlar ile birlikte kombini hareketlendirin.

Mini eteklerle giymeyi düşünüyorsanız; eteği t-shirtün üstüne giymeyi deneyin. Yani eteğin alt kısmından t-shirtün görünmesine izin verin. Bu kombin moda ikonu olmak için oldukça uygun bir kombin olacak.

Gotham

Yeni sezon için hazırladığımız “Equality” yaz kreasyonumuz birbirinden güzel renklerle, çok sayıda ürün çeşitliliği sunuyor. Rahat giyimde dilediğiniz renkte ve kıyafette ürünler seçerek harika kombinler yapmak sizin elinizde!

Uzun tişört elbise kategorisinde üretmiş olduğumuz; oversize, kolları düşük ve boyu uzun olan bu t-shirtler ile siz de moda ikonu görünümüne kavuşabilirsiniz. Dilerseniz yürüyüş yaparken, dilerseniz de arkadaşlarınız ile eğlenirken t-shirt elbiseleri kullanabilirsiniz.

Etiketler: giyim
Mayıs 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR