Sokak Stilinde: Bi Şort Bi T-shirt

Sokak Stilinde: Bi Şort Bi T-shirt

Giy çık kıyafetler yaz aylarında en çok tercih edilenler arasında yerini alıyor. Yaz mevsimi gelmeden alışverişlerde alınan ilk kıyafetler şort, t-shirt ve elbiseler oluyor. Renklerin canlılığını kullanan 2021 yaz stili, giy çık pratikliğinde kombinleri ortaya çıkarıyor. Kot şortlar, bermuda ve spor şortların moda olduğu bu sezon, kadın erkek ayırmaksızın t-shirt ile kombinlenerek sokak stiline ayak uyduruyor. Sezonun gözdesi olan her ürünün rahat olduğu elbette tartışılır fakat bi şort bi t-shirt kombinleri bu yaz stilinizi öne çıkaracak gibi duruyor.

Yeni Moda: Giy, Çık!

Birbirinden güzel, kendinizi içinde iyi hissedeceğiniz modeller, bu yaz oldukça moda. Pandemi süreci ile birlikte yeni alışkanlıklar kazandık ve rahatlık bu alışkanlıkların başında geliyor. Giyimi ile kendini öne çıkarmayı sevenler, giy, çık stilini pek sevmeyebilir. Fakat kendi tarzınızı yaratmak tamamen sizin elinizde! Renklerin hâkim olduğu 2021 yaz stili, spor şortlar ile birlikte oversize t-shirt ve crop modellerinin kombinlendiği rahat giyimi ön planda tutmuş durumda.

Şort ve t-shirt kombinlerini yalnızca yazın değil, bahar aylarında da cool görünümlü hoodieler ile tamamlamak oldukça iyi bir fikir olabilir. Sokak stilinin dağınık ve “serseri” tavrını kışın çıkan eşofman akımından biliyoruz. Bu çılgın akımı şort ile devam ettirmek sizi ayrıca cool gösterecek!

Markete Giderken Bi Şort Bi T-shirt

Mükemmel sokak stilini uygulayabileceğiniz en güzel yer, markete diye çıkıp yürüyüş yaptığınız caddedir. Kışın eşofman ile birlikte sweatshirt giyerek giy, çık kombini yapıyorduk. Şimdi ise yaz sıcağında en güzeli spor şortu giyip, üzerine ultra bol t-shirtler tercih etmek, sokak stiline ayak uyduracak. 

Bel kısımları yüksek, paçaları geniş ve rengârenk renklerde üretilen spor şortların üzerine crop t-shirtler de tercih edebilirsiniz.

Gotham 

Konsere Giderken Bi Şort Bi T-shirt

Senelerce beklediğiniz o harika konser için giyecek bir şey bulamıyor musunuz? Rahat ve çılgın olmak istiyor aynı zamanda sokak stilini konser alanına taşıyıp cool görünmek istiyorsanız, kısa kot şort ve konsere uyumlu t-shirtlerden yardım almayı deneyin. Sevdiğiniz grubun t-shirtleri ya da sevgilinizin oversize t-shirtlerinden yardım alabilirsiniz. Bolca takı ve kovboy çizmeleri ile kombininize hava katabilirsiniz.

Date’e Giderken Bi Şort Bi T-shirt

Son zamanlarda gençlerde yaygın kullanılan date’e çıkma terimi Türkçede: Buluşma, sevdiğiniz kişi ya da kişiler ile yemeğe gitme anlamlarına geliyor. Şık giyimin yalnızca elbise olmayacağını göstermek isterseniz, gideceğiniz bir yemekte şort ve t-shirt giyebilirsiniz.  

Kombini şık bir sokak stiline dönüştürmek sizin elinizde olacak. Şık, kumaş ya da keten bir şort ile omuzları vatkalı, ya da crop tarzı bir t-shirt tercih edebilirsiniz. Erkekler kumaş şort ve düz renkten oluşan oversize t-shirtü şortun içine sokarak da giyebilir.

Gotham

Polo Yaka T-shirt ve Şort

Yakalı ve düğmeli t-shirtler sizi sokak stilinde hem klasik hem de spor gösterebilir. Bu sezon moda olacak olan yakalı ve düğmeli t-shirt ile şort kombinler oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Tatilde Bi Şort Bi T-shirt

Tatil yerlerinde vazgeçilmez parçalardan biri olan şortlar, kadın ve erkek giyim için oldukça uygundur. Hızlı hazırlanmak ve sevdiklerinizi bekletmek istemiyorsanız şortun üzerine t-shirt giyerek sokak stiline ayak uydurabilirsiniz. Aksesuar ve ayakkabılar ile stilinize hareket katabilirsiniz. Tatil yerlerinde ince ve salaş şortlar tercih etmek, tatil esintisini sokak stiline daha iyi yansıtır. 

Küçük çantalar ile kombini hareketlendirmeyi unutmayın!

Gotham

Her Yerde Bisikletçi Taytları!

Son olarak yaklaşık iki senedir bisikletçilerin rahatlığını yaşadığımız ve sokak stiline neden daha önceden katılmamış dediğimiz bisikletçi taytlarından bahsedelim. Kendisi oldukça rahat, esnek ve şort yerine kullanılan bu taytlar, t-shirt ile uyumunu kanıtlayan en iyi parçalardan biri. Oversize t-shirt ya da crop t-shirtler ile birlikte dilediğiniz gibi kombin yapabilir, sokak stiline imzanızı atabilirsiniz.

Bi Şort Bi T-Shirt Kombinlerini Nasıl Hareketlendiririz?

Moda, kendinizi içinde iyi hissettiğiniz, ruhunuzu ve enerjinizi yansıttığınız özgür seçimler ile giyimin meydana geldiği bir akımdır. Bu tanımını herkes kendine göre yapsa da en güzel anlatımı budur. Şort ve t-shirt ile sokak stiline ayak uydururken, cool ve şık görünüm de yakalamak isterseniz size vereceğimiz ipuçlarına göz atmanızı öneririz.

  • Gömleklerden yardım alabilirsiniz. T-shirtlerin üzerine önü açık gömlekler giyerek ya da vücuda yapışan t-shirtler tercih ediyorsanız düğmeleri kapalı renkli gömleklerden yardım alabilirsiniz.
  • Sweatshirt ile yaz akşamlarını kurtarın. Özellikle sahil kıyılarında şort ile üşüyebileceğinizi düşündüğünüz zaman, t-shirt üzerine giyebileceğiniz oversize sweatshirt seçiminde bulunun. Hem cool görünecek hem de üşümeyeceksiniz.

Gotham

  • Blazer ceket akımı bitmeyecek gibi duruyor. Eşofmanlar ile spor, pantolonlar ile şık olabilen blazer ceketleri, şort ve t-shirt kombinlerinizde de kullanabilirsiniz. Oversize kesime sahip, rengi tamamen zevkinize kalmış olan ceketler ile sokak stlinde rüzgâr estirebilirsiniz.

Gotham

  • Ayakkabı kombinleri farklılaştıran önemli parçalardan biri. Rahat ve yüksek spor ayakkabılar ile rahat giyim, topuklu ya da kovboy çizmeler ile şık giyimi caddeye taşıyabilirsiniz. Kot şortlar ile kovboy çizmelerin uyumunu denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririz.
  • Aksesuar seçimlerini çok iyi yaparak kombini hareketlendirin. Takı takmaktan korkmadan, kolyeler, küpeler, yüzükler ve bilekliklerden yardım alın. Hepsinden bol bol takarak cool bir görünüm yakalayın. Sonuçta değerli Barış Manço’da öyle yapıyordu. Cadde yürüyüşüne çıkıyorsanız şapka ve renkli çoraplar da kullanabilirsiniz.

Moda denilen akım, bi şort, bi t-shirt ile de olabilir. Sizin zevkinize ve nasıl hissettiğinize göre değişen kombinlerinizi sokak stiline uydurmanız için ufak ipuçları hakkında konuştuk. Pratik ve cool görünüm için sokak stilinden şaşmayın!

Etiketler: giyim, şort, crop,
Ağustos 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR