Sweatshirt ve Eşofman Kombinlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sweatshirt ve Eşofman Kombinlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Spor Görünmek İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Eşofman altı ve sweat parçalarla spor görünmek oldukça kolaydır. Fakat bu parçaları doğru kombinlemek sportif şık kombinler için birinci kuraldır. Spor görünmek için moda iconu olmanıza gerek yok! Yapmanız gereken tek şey bize kulak vermeniz. 

  • Spor görünümde salaş parçalar seçmek her zaman durumu kurtarır.
  • Eşofman üzerine t-shirt giymek yerine sweatshirt kombinleri yapmak her zaman çok daha spor bir görüntü verir.
  • Uzun ve renkli çorap akımı henüz bitmiş değil. Akıma ayak uydurmak ve spor görünmek için mutlaka uzun çoraplar tercih et.
  • Eşofmanları aynı kumaştan ve takım halinde giymeye özen göster.

Eşofman ve Sweatshirt ile Nasıl Şık Olunur?

Elbette hepimiz eşofmanlarla spor ve cool görünebiliriz. Peki eşofman alto ve sweat ile nasıl sportif şık kombinler yapabiliriz? Kendinizi içinde en rahat hissettiğiniz parçaları seçerek kombinin ilk adımını oluşturabilirsiniz. Size önereceğimiz adımları dikkate alarak spor şıklık yakalayın.

Eşofman Kombinleri

  1. Adım: Bedenine göre parçalar seç. Sweatshirt kombinleri genellikle bol ve salaş seçilir. Bedene çok fazla yapışan modeller sizi 2000’lerin modasına götürebilir. 
  2. Adım: Kumaşların öneminden bahsetmiştik. Her zaman eşofman ve sweatshirt parçalarının kumaş uyumuna dikkat et. Pamuklu ve kalın bir eşofman altı seçtiysen mutlaka sweatshirt modelini de ona göre seç
  3. Adım: Dış giyimin önemi. Ceket, bomber ceket ve trençkot sportif şık kombinler yaparken size yardım edecek en önemli parçalar. 
  4. Adım: Aksesuar. Şapka, bere, gözlük ve çanta kombininizi spor görünümden uzaklaştırarak şık ve cool bir icon gibi durmanızı sağlayacak.

Kapşonlu Sweatshirt ve Eşofman Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Eşofman altı ve sweat parçalar deyince ikisi arasında uyum herkes için farklıdır. İsteyen iki parçayı bir arada kullanabilir, t-shirt giyerek kombin farklı bir şekilde yorumlayabilir. 

  • Kapüşonlu sweatshirt ve eşofman arasındaki uyumu yakalamak için yine kumaşın tok ve uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. 
  • Renklerin ve kumaşın uyumu bu konuda en önemli faktör. 
  • Alt eşofman erkek modellerde paçaları daha büzgülü olurken, kadın modellerde artık biraz daha rahat kesime gidiliyor. Bu nedenle kesimlere dikkat etmek oldukça önemli.
  • Eşofman altı ve sweat kesimlerinin orantılı durması sizi daha cool gösterecektir.
  • Kapüşonlu sweatshirt modellerinin biraz daha salaş, eşofman altının daha dar olması da uyum yakalamanız için minik bir ipucu.

Sizin için gothamvibes yeni sezon sweatshirt ve eşofman uyumlarını paylaşıyoruz. Göz atarsanız harika kombinler yapabilirsiniz. https://www.gotham.com.tr/sweatshirt-c-30

Sweatshirt ve Eşofmanda Renk Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Eşofman ve sweatshirt uyumunda renklerin ne kadar önemli olduğundan bahsettik. Parçalarda renk seçimi yaparken elbette özgürsünüz. Pembe, sarı, bej fuşya eşofman gibi renkleri dilediğiniz şekilde kombinleyerek kullanabilirsiniz.

Sweatshirt ve Eşofmanda Renk Seçimi

Alt eşofman erkek modellerde beji siyah ve gri renklerin daha çok kullanıldığını görüyoruz. Seçimlerinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Bu kış oldukça moda olan ve hemen hemen her parçada kullanılan bej rengi, renk seçiminde oldukça cool bir seçim olacak. Sweatshirt kombinleri yaparken bej rengi seçtiyseniz eşofman altınızı da aynı renk ya da daha renkli bir parçadan seçebilirsiniz.

Pembe, beyaz, lacivert, kiremit gibi renkler bu sizi oldukça cool gösterebilir.

Fermuarlı Sweatshirtler Hangi Eşofmanlarla Tercih Edilir?

Bu sezonda çok sık karşımıza çıkacak fermuarlı sweatshirt modelleri spor şıklık yakalamak isteyenler için harika bir fırsat. Eşofmanlarla yaptığınız kombinlerde daha şık görünmek isterseniz fermuarlı sweat modellerine şans vermenizi öneririz. Alt eşofman erkek modellerinin de kadın modellerinin de tercih edilirken dikkat edilmesi gereken parçası fermuarlı sweatshirt modelleri:

  • Bileklere doğru büzülen ve daralan eşofman alto modelleri fermuarlı sweatshirtler ile kombinlenebilir. Alt eşofman erkek kategorisinde çok sık rastladığımız paçaları daralan modeller fermuarlı üstler ile salaş bir görünüm yakalayarak tamamlayıcı bir kombin ortaya çıkaracak.
  • Yanları çıt çıtlı modelleri fermuarlı üstlerle kombinlemek çıtlarla uyumu pek yakalamasa da bu kombini de tercih edebilirsiniz. Sweatshirtünüzün altına t-shirt giyerek biraz daha soft bir görünüm vererek durumu kurtarabilirsiniz.
  • Paçaları bol, daha şık duran eşofman altları fermuarlı sweatshirt modelleri için yapılmış gibi. Bu iki parçanın uyumu oldukça şık ve estetik bir görüntü oluşturuyor.

Eşofman Altı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Giyim önerileri içinde en önemli kısım eşofman altı seçimleri olacak. Kadın erkek her kategoride yer alan eşofman altları, rahat ve cool görünüm sevenler için her mekânda kullanılıyor. Eski yıllarda yalnızca spor yaparken kullanılan modeller artık her anımızda bizimle diyebiliriz. Bu parçaları seçerken oldukça önemli faktörler var:

Eşofman ve Sweatshirt Kombinleri

  • Eşofman altının bel kısmı oldukça önemlidir. Bel kesimi iyi olmayan bir eşofmanla rahat etmeniz; yürüyüş yapmak, şık bir yerde bulunmak pek mümkün olmaz. Yüksek bel ve vücudunuza göre olan eşofman altı modellerini tercih et.
  • Sweatshirt ya da üzerine giyeceğin parçayla uyumlu olmasına dikkat et.
  • Kumaşının tok ve deforme olmamasına dikkat et.
  •  Mutlaka esnek ve hava alan modeller tercih et.
  • İçi şardonlu modeller kış aylarında hem ısıtır hem de giyilen şeyin kalıbını korur.
  • Lastikli modellerde yüksek bel olmasına, bağcıklı modellerde oturan kesim olmasına özen göster.
  • Paçaları bol olan modellerin ayakkabını tamamlamasına ve boyunun çok kısa kalmamasına dikkat et.

Eşofman altı ve sweat modellerle sportif şık kombinler yapabilirsiniz. Bu kış da üzerimizden çıkarmayacağımız sweatshirt kombinleri oldukça cool görünmemize yardımcı olacak. Yeni sezonda bej ve kiremit gibi renklerin olacağını ve alt eşofman erkek modellerinin daha çok bu tonlardan tercih edildiğini unutma.

Etiketler: Sweatshirt, eşofman
Kasım 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR