Yaza Damga Vuracak Şort Kombin Fikirleri

Yaza Damga Vuracak Şort Kombin Fikirleri

Havaların ısınması ile birlikte yazın geldiğini müjdeleyen güneş, yazlıkları baza altından çıkarmamız gerektiğini de söylüyor adeta. Ferahlığın ön planda olduğu rahat giyimde, yaz aylarımızı kurtaran en iyi parçalar şüphesiz ki oversize t-shirt ve şortlar. Günümüz modasında eşofman kumaşlarından yapılmış, yüksek bel ve kalıpları rahat kesim olan şortlar bu yaza da damgasını vuracak. Şort kombini yapmak basittir fakat her ortama uygun şortlar seçmek bazen zor olabilir. Size bu konuda yardım etmek için bu yaza damga vuracağınız şort kombinleri hazırladık.

Şort Kombinlerken Cool Görünmek

Şortlar yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biridir. Rahat olmak ya da şık olmak isteyen kişilerin uygun parçaları seçerek kombin oluşturabilmesi mümkündür. Cool görünmek sadece trend kıyafetler seçmek değil, içinde rahat hissettiğin kıyafetleri giymek demektir.

  • Spor şortlar ile cool görünmek için oversize t-shirtlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bu yaz oldukça moda olacak renk trendlerinden de yardım almayı unutmayın.
  • Şık bir akşam yemeğinde cool görünmek için kumaş şortlardan yardım alın. Kumaş şortlar ile birlikte ceket, topuklu ayakkabı ya da şık croplar tercih edebilirsiniz.
  • Aksesuarlardan yardım alarak kombinin şık ya da spor görünüm yakalamasını sağlayabilirsiniz. Spor şapkalar kullanmak kombinleri biraz daha rahat bir hale sokarken, balıkçı şapkaları ve fötrler şortlarınıza şıklık katarak cool görünüm sunabilir.

Bu Yazın En Rahat Şortlarından Biri Olan “Eşofman Şortlar”

Eşofmanların kurtarıcı parçalardan ziyade her ortamda cool bir görünüm için giyildiğini artık biliyoruz. İnce mevsimlik eşofman kumaşlarından yapılmış şortlar da yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olacak. Renkli oluşları ile şort kombinleri arasında en farklı görüntüyü verebilecek bu şortları kombinlemek oldukça kolay.

Gotham

Dilerseniz harika oversize t-shirtlerin altında şortları kamufle edin. Dilerseniz de crop t-shirt modasına ayak uydurarak cool bir görünüm elde edin. Bu tarz şortları yaz yürüyüşlerinde cool görünüm yakalamak için kullanabilirsiniz.

Vazgeçilmeyen “Kot Şortlar”

80’li yıllardan bugüne kadar kendini bozmamış olan parçaların başında kot şortlar geliyor. Büyük, küçük, erkek, kadın fark etmeksizin herkesin severek giydiği ve dolabında bulunan kot şortlar her mekâna uygun biçimde kombinlenebilir.

 Mini ya da dizüstü boylarda tercih edebileceğiniz kot şortlarınızı en basit şekilde t-shirtleriniz ile kombinleyebilirsiniz. Oversize t-shirtleri belinizin içine sokarak ya da şortun üzerine uzatarak kullanabilirsiniz. 

Gotham

Şık bir akşam yemeği planlıyorsanız; büstiyer, askılı bluzlar ya da crop parçalar tercihe ederek, yazlık topuklu bir terlik ya da stiletto ile kombine şık bir görünüm katabilirsiniz.

Harika oversize gömlekle bu yaz da oldukça moda olacak. Denim şortlar ile uyacak en güzel parçalardan biri gömleklerdir. Onlara bir şans vermeyi unutmayın.

Yokmuş Hissi Veren “Keten Şortlar”

Şort kombinleri içinde yerini koruyan ve şort ile şık giyim yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olan keten şortlar, ince ve hava alan kumaşa sahip olduğu için oldukça tercih edilen yaz şortları arasında. Tek sorunu bu şortlar kırışmayı biraz fazla seviyor.

Keten şortlar ile güzel kombinler yaratabilmek için aksesuarlardan yardım almak şarttır. Çantalarda daha rahat ve kullanışlı tarzlar; kemerlerde hasır ya da büyük tokalı kemerler; takılarda saat ve gözlükler; keten şortlar için oldukça uygun parçalardır.

Gotham

Keten şortlar ile en iyi uyumu keten gömlekler yakalayacaktır. Dilerseniz aynı renklerde dilerseniz de farklı tonlarda iki parçayı kombinleyebilirsiniz. Bluz tercihlerinizi, şortların içine sokarak ya da göbeği açık parçalardan tercih edebilirsiniz. Yaz akşamları kolayca şık bir kombin istiyorsanız keten şortlara şans verin.

Şıklığınıza Şıklık Katacak “Kumaş Şortlar”

Kumaş şortlar genellikle paçaları geniş ve her mevsim kullanıma uygun şortlar arasında yer alır. Özel günler ya da ofis giyim tarzına uygun şekilde kombinlenebilir. Genellikle topuklu ayakkabı ya da çizme tercih edilerek de kombin yapılabilir.

Blazer ceketler ile birlikte takım halinde satılan şort, ceket takımlarından bir tane satın alabilirsiniz. Dolabınızın kurtarıcı parçalarından biri haline geldiğini göreceksiniz.

Gotham

Blazer ceketlerin yanı sıra, gömlekler ve şık bluzlar ile de oldukça güzel kombinler ortaya çıkarabilmeniz mümkündür. Askıları ince çantalar ve aksesuarlar ile birlikte kombinlerinize hareket katabilirsiniz.

Bisikletçi Taytları Da Artık Şort Kategorisinde Yerini Aldı

Son yıllarda trendlere girmiş olan bisikletçi taytları, o kadar rağbet görüyor ki şort yerine giyilmeye başlandı bile. Taytın rahatlığı ile birlikte sadece spor yaparken değil, şık kombinler yapabilmek için de tercih ediliyor.

Şık bir bisikletçi taytı için tek yapmanız gereken oversize gömlek ya da blazer ceket giymek olacaktır.

Gotham

Oversize kesime sahip blazer ceketleri hangi şortla giyerseniz giyin, cool görüneceksiniz. Fakat bisikletçi taytı ile giymek zıtlık yaratırken, oldukça cool bir tarz ortaya çıkarabilir. oversize t-shirtler ve crop modelleri ile de yaz günlerinde rahat bir bisikletçi taytı tarzı elde edebilirsiniz.

Kapri ile Şort Arasında Gidip Gelen “Bermuda Şortlar”

Ofis giyiminde tercih edilen ve erkek modellerinde kapri olarak bildiğimiz bermuda şortlar, normal şortlara göre daha uzundur. Bu model şortlar genellikle ceketler ile kombinlemeye uygundur.

Dilediğiniz ayakkabı ile kombinleyebileceğiniz bermuda şortlar, genellikle topuklu ayakkabılar ile kombinlenebilir.

Gotham

Bahar aylarında da rahatça kullanabileceğiniz bermuda şortları trençkotlar ile birlikte tamamlayabilirsiniz. Askılı bluzlar, croplar ve çeşitli aksesuarlardan yardım alarak da şort kombinleri yapabilirsiniz.

Erkeklerin Şort Tercihi

Erkek modellerde genellikle denim, spor şortlar ve kargo model şortların tercih edilmesinin yanı sıra, bermuda gibi şort cinsleri de oldukça şık bir görünüm yaratabilir.

Gotham

Oversize t-shirtleri salaş bir şekilde bırakarak yapacağınız kombinleri, şapkalar ve çantalar ile tamamlayabilirsiniz. Gömlekler ile birlikte şıklaştırabileceğiniz bermuda model şortları yüksek spor ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz.

Şort kombinleri üretmek, tamamen yaratıcılığınıza kalmış. Rahat bir yaz günü geçirmek istiyorsanız eşofman kumaşından dikilmiş oversize penye şortlar tercih edebilirsiniz. Oversize t-shirtler ile birlikte rahat bir giyim oluşturabilirsiniz. 

Kumaş, bermuda şortlar ile şık ve yaza damga vuran kombinler yapabilirsiniz. İş kadınlarının da çok tercih ettiği bu şortlar, blazer ceketler ile birlikte oldukça şık kombinlenebilir.

Etiketler: giyim, yenisezon,
Temmuz 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR