Sokak Modası: Crop

Sokak Modası: Crop

İlerleyen yıllarda sokak modası denince akla gelen ilk yıl şüphesiz ki içinde bulunduğumuz yıllar olacaktır. Sokak modasının bu kadar zirve yaptığı ve herkesin eşofmanlarla şıklık yarışına girdiği günümüzde, cool görünmek bazı parçalar ile oldukça kolay. Crop, yani kısa tişört olarak bildiğimiz yarım t-shirt modelleri sokak modasına en uygun kadın giyim kıyafetidir. Cool görünüme yardımcı olurken, kurtarıcı parçalardan biri haline gelen crop modelleri nasıl kombinleyebileceğiniz hakkında 6 güzel fikri sizin için hazırladık.

Sokak Modasında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Stil önerilerinden önce bilmeniz gereken birkaç şey olduğunu düşünüyoruz. Sokak modasına uyum sağlamak için ve oldukça cool görünmek için şunları uygulamaya özen gösterin:

  • Erkek ya da kadın giyim fark etmeksizin oversize giyinmeye özen gösterin. Yeni nesil sokak modasında seçtiğiniz kıyafetlerin bol olması, caddelerde salaş ama cool bir görünüm için oldukça önemlidir.
  • Sokak modası deyince akla gelen ilk şeyin rahat giyim olması kaçınılmazdır. Gönlünüz kadar rahat kıyafetler için; eşofmanlar, oversize t-shirtler ve şort gibi rahat mı rahat kıyafetleri seçmekten korkmayın.
  • Aksesuarların gücüne inanın. Şapka, çorap, takı, saç aksesuarı ve daha birçok aksesuarı bol bol kullanmaktan kaçınmayın.

Bu Yaz Sokak Modasında Tercih Edebileceğiniz Crop Modelleri

  • Kısa t-shirt şeklinde olan crop modelleri oldukça çok tercih edilen modeller arasında. En rahat ve her kombinle uyum sağlayabilecek derecede olan bu crop modelleri, cadde yürüyüşlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Renkli giyinmeyi seviyorsanız turuncu, yeşil, lila gibi tonlar, crop t-shirtlerde oldukça sevimli durabilir.
  • Sıfır kollu ya da askılı bluz tarzında olan crop modelleri, rahat giyimde genç kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Bu yaz da sizi oldukça rahat ettirecek bu modellere talep günden güne artıyor. Renkli oluşları eteklerle ya da ceketler ile güzel bir uyum yakalamanıza yardımcı olabilir.
  • Bluz şeklinde, balon kollu ya da düşük yaka crop modeller, şıklık arayışında olan kişiler için birebir görünüyor. Eğer gerçekten şık olmayı seviyor ve aynı zamanda rahat giyinmek istiyorsanız bu modelleri tercih edebilirsiniz. Sokak modasına da oldukça uyum sağlayan bu modeller, arkadaşlarınız ile kahve içmeye çıktığınızda şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Sokak Modası İçin Kısa Tişört Kombinleri

Giyim tarzınızı tamamen kendi zevkinize ve enerjinize göre yapmanız gerekir. Biz sadece size yardımcı olmak için buradayız. Unutmayın önemli olan içinde iyi hissettiğiniz kıyafetler giymektir.

Gotham

Eşofmanlar ile Crop Kombinlemek

Toplantılarda, buluşmalarda, cadde yürüyüşlerinde ve dilediğimiz her ortamda eşofmanları özgürleştirdik diyebiliriz. Eskiden sadece spor yaparken giyilen eşofmanlar, artık cool bir görünüm için vazgeçilmez parçalar arasında yer alıyor. Eşofmanlar ile kombinlenen üst giyim ürünlerinin içinde kısa tişört modelleri, kadınların severek tercih ettiği kombinler arasında yer alıyor.

Dilediğiniz renkte ya da baskıda crop ile eşofman kombinleyebilirsiniz. Bilekleri büzgülü ve beli yüksek eşofman altı modellerine oldukça uyum sağlayan croplar, oversize kalıplarda ya da vücuda yapışan askılı bluz formunda olabilir.

Eşofmanları takım halinde giymek caddelerde rüzgâr estirirken, bu akımdan faydalanmak için; crop t-shirt ile aynı renkte olan eşofman altınızı takım yaparak giyebilirsiniz. Böylece tarz bir görünüm sağlanabilir.

Pantolonlar ile Crop Kombinlemek

Sokak modasında şıklığın ön plana çıktığı günlerde dilediğiniz pantolon ile crop kombinlemek mümkündür.

Palazzo pantolon modelleri oldukça rahat ve şık kategoride yer alıyor. Paçaları bol ve beli oldukça yüksek olan bu kumaş pantolon modelleri ile crop bluzlar ya da gömlek görünümlü croplar ile kombinleme yapabilirsiniz. Üzerine blazer ceket giyerek cool bir sokak modası görünümü yakalayabilirsiniz.

Mom, boyfriend, dar paça vb. jean modellerini, özellikle kısa tişört olarak bildiğimiz oversize croplar ile kombinlemeniz mümkün. 

Oldukça rahat ve cadde turu için uygun olan bu kombinde, dizleri yırtık mom Jean modellerinden yardım alın. Uzun saplı küçük bir çanta ya da üzerinize giydiğiniz gömlek ile kombini renklendirin.

Gotham

Şortlar ile Crop Kombinlemek

Yaz aylarına giriş yapmışken şortların sokak modasına uyumundan bahsetmeden olmaz. Sıcak günlerin kurtarıcısı ve sokak modasında en güzel uyumu yakalayan şortlar ile crop giymek oldukça tatlı bir görüntü oluşturacaktır.

Eşofman kumaşından yapılmış rahat şortlar ile t-shirt kesiminde olan crop modelleri kombinleyebilirsiniz. Converse ve biraz renkli çorapla trend görünümü sağlayabilirsiniz.

Kot şort ya da keten şort fark etmez dilediğiniz model ile bluz şeklinde olan crop modelleri kombinleyebilirsiniz. Bu kombinler sizi oldukça şık gösterecektir.

Dilediğiniz Tayt ile Crop Kombinlemek

En rahat alt giyim modellerinden biri olan taytlar, kadın giyimde vazgeçilmezler arasında.  Bisikletçi taytlarının da akıma katılması ile birlikte bu yaz sokaklarda crop ve tayt uyumunu görmemiz oldukça mümkün gibi görünüyor.

Tayt ve crop uyumunu yakalarken renkli oversize gömlekler ya da denim ceketlerden yardım alabilirsiniz.

Gotham

Etekler ile Crop Kombinlemek

Sokak modasında hem rahat hem de şık olmak etekler ile de mümkündür.

Fırfırlı, çiçek desenli ya da yanları büzgülü mini etekler bu yaz oldukça moda. Bu etek modelleri ile bluz şeklinde olan crop topları tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak yüksek bir topuklu ya da kovboy botlar ile çok şık kombinler yapabilirsiniz. 

Ceketler ile Crop Kombinlemek

Tarzınızı tamamlamak için blazer, denim, deri ya da hırkalar ile crop kombinlenebilir.

Oversize kesime sahip crop t-shirt ile hırka kombinleri yaparak, akşam yürüyüşlerinde ya da sahil kenarında bir gezintiye uyum sağlayabilirsiniz.

Blazer ceketlerin içine vücuda yapışan crop top modeller tercih ederek şık görünüm yakalayabilirsiniz. Eşofman altı ya da şık bir palazzo kesim pantolon ile giyeceğiniz cropları, oversize blazer ceketler ile kombinleyebilirsiniz.

Denim ceketler her şey ile uyum sağladığı için istediğiniz crop modelleri ile kombinleme yapabilirsiniz. Kot şortların üzerine giyeceğiniz renkli bir crop, kombini tamamlamak için oldukça uygun bir parçadır.

Gotham

Kısa tişört olarak bahsettiğimiz oversize crop modelleri dilediğiniz şekilde kombinlemeniz mümkün. Vermiş olduğumuz ipuçları ve bu senenin sokak modasına uyum sağlayacak crop modellerini kullanarak şık ve cool kombinler elde edebilirsiniz.

Etiketler: crop t-shirt
Haziran 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR