Bu Kış Erkek Dolabında Bulunması Gereken 3 Şey

Sweatshirt ve mont modelleri.

Yaklaşan kış ayı ile birlikte kışlık kıyafetleri bazaların altından çıkarma vakti geldi. Bahar aylarında tercih ettiğimiz ceketler ve t-shirtler yerini artık mont ve sweatshirt gibi kıyafetlere bırakacak gibi duruyor. Kadınların şıklık yarışına girdiği kış modasında stil sahibi erkekleri unutmak olmazdı! Bu kış dolabınızda bulunması gereken kıyafetler hakkında stil önerileri için yazımızı okumaya devam edin.

Bu kış; Erkek sweatshirt modelleri, mont modelleri ve erkek ceket modelleri ile kombininizi tamamlamanın tam da zamanı!

  1. En Şık Sweatshirtler

Sonbahara girip sweatshirt giymeyen var mı? Her kombine ve ortama eşlik eden sweatshirt modellerini kendi tarzınıza göre yorumlayabilirsiniz. Erkek sweatshirt modelleri ile oluşturacağınız kombinlere şıklık katmak isterseniz burayı dikkatlice dinlemenizi öneririz.

  • Alt üst takımın tam zamanı!

Eşofmanlar ile takım halde giyilen sweatshirtler bu sezon da oldukça moda. Modaya ayak uydurmayı seviyorsanız hemen bir eşofman takımı almanızı öneririz. Kapüşonlu erkek sweatshirt modelleri ile paçaları büzgülü eşofman modellerinin uyumunu herkes çok seviyor. Bu uyumu renkli çoraplar ve yüksek sneaker modeller ile tamamlayabilirsiniz. Renkli kişiliğinizi yansıtmayı seviyorsanız kış mevsimine renk katacak; turuncu, mavi ve yeşil takımları tercih edebilirsiniz.

  • Jean ve sweatshirt uyumu

Şık görünmenin altın kurallarından biri iyi bir kombin yapmaktır. Jean ve sweatshirt kombinlemek harika bir fikir olacaktır. İçinize giyeceğiniz oversize bir t-shirt ile sweatshirt kombininize hava katabilirsiniz. Güzel bir jean modeli ile bu kombini tamamlayabilirsiniz.

  • Oversize modeller ile şık kombinler

Bedeninize yapışan bir sweatshirt modelini tercih etmek yerine, oversize kesime sahip oldukça cool duran modellere yönelmelisiniz. Pantolon ya da eşofman fark etmeksizin seçeceğiniz oversize kesimler sizi daha şık gösterecektir. Ayrıca kapüşon kısımları bağcıklı ve cepli hoodie modelleri de tercih edebilirsiniz.

  • Kapüşonsuz swetashirt modelleri

Yakaları fermuarlı, kapüşonsuz sweatshirtler ile şık bir görünüm yakalamak mümkün. Eşofman altları, şort ya da pantolonların üzerine giyeceğiniz fermuarlı sweatshirtler sizi her ortamda şık gösterecek. Eşofmanlar ile takım halinde kullandığınızda cool, pantolonlar ile kullandığınızda oldukça şık olabilirsiniz.

Sizin için: gothamVibes fermuarlı erkek sweatshirt modellerine göz atın.

Kapüşonsuz modellerin kolay kombinlendiğini biliyoruz. Gömleklerin ve oversize t-shirtlerin üzerine tercih edebileceğiniz gibi, jean pantolonlar ile de cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  1. Tarzına Yakışacak Montlar

Kış şıklığının en büyük parçalarından biri şüphesiz montlar. Mont modelleri denince akla gelen ilk model şişme modeller oluyor. Paraşüt kumaşından yapılmış, rüzgârı engelleyen modeller biraz daha spor ve cool görünüme hitap ediyor. Erkek mont modelleri içinde şıklık yaratacak ve en çok tercih edilen modeller; uzun parka ve kalın kumaş modeller oluyor.

  • Şık olmak istiyorsan kaliteli kumaşlar tercih et!

Şık bir giyimin altında kaliteli kumaş ve markalar yer alıyor. Mont modelleri tercihlerinde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta iyi bir kumaş ve duruştur. Kendi tarzını öne çıkarmak ve her ortamda şık kombinlere sahip olmak için pamuklu, kalın mont kumaşlarını tercih etmelisiniz.

  • Uzun montlar ile günlük şıklık

Uzun şişme montlar, günlük hayatında cadde şıklığını yansıtabilir. Erkek mont modelleri içinde en çok tercih edilen uzun şişme montlarda renkli seçimler yapabilirsiniz. Haki, mavi ya da bej renkleri ile kombinine hava katabilirsiniz. Jean ve kazak ile bir kombin oluşturduysanız siyah bir bot ve bej bir mont modeli ile güne şık devam edebilirsiniz.

  • Kısa kesim bol cepli montlar

Hem cool hem de şık görünüm yakalamak için kısa montları tercih edebilirsiniz. Erkek mont modelleri seçiminde spor ve şık olmayı sevenlerin tercih ettiği bu modeller, büyük cep ve geniş yakalara sahip. Yumuşak kumaşı ve renk seçenekleri ile her kombine uydurabileceğiniz kapsamlı bir mont.

  • Salaş modeller sevenlere kanguru montlar

Son yıllarda oversize kesimlerin moda olması ile birlikte, erkek giyimde de çok tercih edilen kanguru model montlar sokak modasında yerini almaya devam ediyor. Yağmurluk modelleri ile ince ve rüzgâr geçirmez oluşları bahar aylarında tercih edilen cool bir görünüm sağlıyor. Spor ama şık kombinler yapıyorsanız tarzınıza uyacak kanguru montlara şans vermenizi öneririz.

  1. Kurtarıcı Ceket Modelleri

Deri ceket, kaşe, bomber ve çok sayıda erkek ceket modelleri sizi olduğunuzdan daha da şık gösterecek. Ceket modelleri seçimlerinde dikkat etmeniz gereken şey kış havasına ve girdiğiniz ortama uyumudur. Soğuk ve esintili bir günde ofise giderken kaşe modelleri tercih ederken, daha güneşli havalarda deri ceket tercih edebilirsiniz.

  • Deri ceket

Her yıl moda olan deri ceketler, sizi hem şık hem de havalı gösterecek bir model. Erkek ceket modelleri içinde bahar aylarında tercih edilebilen deri ceketler, işe giderken, hafta sonu kombinlerinizde ya da serin yaz akşamlarında size eşlik edebilir. Dolabınızda mutlaka bir adet siyah deri ceket olmalı.

  • Denim ceket

Her yıl moda olan deri ceketler, oversize kesimler ile birlikte erkek ceket modelleri modasında tercih edilen kıyafetlerin başında geliyor. Yaz kış kullanılabilen denim ceketler, kapüşonlu ve yünlü de üretildiği için kış tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Bomber ceket ya da kolej ceketleri

Kadın erkek fark etmeksizin herkese uygun tarzda üretilen bomber ceketleri, oldukça tarz bir görünüme sahip. Kolları bollaşan bilek ve bel kısımları lastikli olan bu ceketler 80’ler modasından günümüze kadar gelen tarz sahibi parçalar arasında yer alıyor.

  • Blazer ceket modelleri

Ceket deyince akla gelen ilk şey blazer ceketlerdir. Günümüz modasında spor ve şık şekilde kullanılabilen ceketler kadın giyimde de oldukça ön planda. Erkeklerin spor ayakkabı ve kot pantolonla tercih ettiği blazer ceketler, doğru kombinlendiğinde oldukça şık parçalar haline geliyor. Günlük hayatınızda kullanabileceğiniz blazerları sadece şık günlerde değil, günlük hayatınızda da kombinlemeyi deneyin.

Erkeklerin dolabında bulunması gereken üç önemli parçadan bahsettik. Erkek sweatshirt modelleri, mont modelleri ve erkek ceket modelleri olmazsa olmaz parçalarınızın yanında bulunması gereken parçalar. Ofis şıklığı ya da cadde modasına ayak uydururken bu üç kategoriden yardım alabilirsiniz.

Etiketler: kış, erkek
Ekim 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR