Ağustosta Ne Giyeceğiz?

Ağustosta Ne Giyeceğiz

En sıcak aylardan biri olan Ağustos; enerjisi yüksek, tatil planları için tercih edilen ve yazın son zamanları olarak adlandırdığımız bir ay… İçimizi yakacak kadar sıcak olduğunu var saymazsak, yaz heyecanını en güzel şekilde yaşayabileceğiniz bu ayda giydiğiniz kıyafetler oldukça önemli. Peki, Ağustos sıcaklarında ne giyeceğiz? gothamVibes ürünlerinden hangileri en iyi Ağustos giyimine eşlik edebilir? 2021 elbise modelleri arasında en çok hangileri Ağustos için uygun? Merak ediyorsanız, sizin için hazırladığımız içinizi ferahlatacak önerilere göz atın.

İçinizi Ferahlatacak Giyim Önerileri

Yaz sıcağında tercih edeceğiniz kombinler, serin hissettirecek, salaş ve bedene yapışmayan kıyafetlerden oluşmalıdır. Giyinmeyi seviyor, Ağustos sıcağında cool ve göz alıcı olmak istiyorsanız, serinletici kombin önerilerimize göz atmalısınız.

İfil İfil Elbiseler

Bu sezon yeniden moda olan elbiseler, bedene yapışmayan, etek uçları fırfırlı ya da balon koldan oluşan modelleri ile Ağustos ayına damga vuracak nitelikte. 2021 elbise modelleri arasında en çok tercih edilen balon kol modellerini, gündüz ya da akşam şık bir yemekte giymeniz oldukça uygun. Bol ve uçuş uçuş elbise modelleri neon renkler ya da çiçek desenli olacak şekilde 2021 yaz modasında yerini alıyor. Biraz olsun ferah bir giyim benimsemek istiyorsanız bu tarz elbiselere şans vermenizi öneririz.

Gotham

Yırtmaçlı Etekler

Yeniden modaya gelen, yırtmaçları derin ama ince kumaşlardan üretilmiş etek modellerini Ağustos ayında kullanabilirsiniz. T-shirtler ile oldukça uyumlu ve spor görünüme sahip olabilen bu etek modelleri yaz günleri için oldukça uygun gibi görünüyor.

Keten Takımlar

Keten kumaşı ya da Şile bezinden dikilmiş gömlek, ve şort modelleri, Ağustos gibi sıcak aylarda ferah hissettirecek modeller arasında yerini alıyor. Bu sezonda oldukça moda olan keten kıyafetler hem erkek hem de kadın giyiminin vazgeçilmezleri arasında. Keten şortlar ile oluşturacağınız şık kombinler, keten pantolon ve gömlek takımları ile Alaçatı rüzgârı estireceğiniz alt üst takımlar ve birçok model gardrobunuzda bulunması gereken ürünler.

Gotham

Derin Dekolteli Gömlekler

Sırt ve göğüs dekoltesinin damga vurduğu 2021 yazı için tercih edebileceğiniz dekolteli gömlekler oldukça göz alıcı parçalar. Kollu, göğüs kısmı balenli duran gömlekler, ince kumaşları sayesinde Ağustos ayında giyilebilecek parçalar. Kombinlerinizi mini etek ya da şortlar ile tamamlayarak cool ve çekici bir görünüm sağlayabilirsiniz. 

Giy Çık Şortlar

gothamVibes şortları gibi salaş ve her ortama ayak uydurabilen spor şortlar, bu sezon cool ve rahat görünüm için size eşlik eden modeller. Oversize kesim paçaları ve yüksek beli sayesinde Ağustos sıcaklarında terleme yaşamadan rahat ve şık olabileceğiniz bu şortlar ile oversize t-shirt kombinleri yapabilirsiniz.

Kumaş şortların şıklığı ile tatil bölgelerinde ya da Ağustos sıcağında ofiste rahat etmek istediğinizde şık kumaş şortları tercih edebilirsiniz.

İplikli Sırt Dekolteli Bluzlar

2021 elbise modelleri için de çok sık kullanılan ince spagetti askılar, çapraz bağlama detayı ile 2000’li yazlarını geri getiriyor. Bikini modelleri de dâhil olmak üzere çapraz bağlanan askılar, bluzlarda da oldukça cool ve cesur duruyor. Yaz sıcakları için oldukça uygun olan bu bluzlar sırt dekoltesi sayesinde tatil akşamlarında şık ve cesur bir görünüm sunarken, keten şort ya da şort etekler ile kombinleyince harika bir görünüm elde ediyor.

Gotham

Atlet Görünümlü Bluzlar

Atlet yaka ve halter modellerin öne çıktığı bluzlar hem spor hem şık kombinlerinizde size eşlik edecek. Ağustos sıcağında incecik giy çık modelleri arıyorsanız bu tarz bluzlara şans vermenizi öneririz. Kargo pantolonlar, şort ve eşofman modelleri ile de cool duran bu kıyafetler Ağustos seçimlerinizde yerini almalı.

Şıpıdık Terlik

Kıyafetlerin yanı sıra aksesuar seçimlerinin de önemli olduğunu vurgulamak isteriz. Ağustos sıcaklarında ayaklarınızın buharlaşmasını istemiyorsanız bu sezon oldukça moda olan şıpıdık terlikleri tercih edebilirsiniz. 2021 elbise modelleri ile ya da şortların altına çok rahat hissedeceğiniz bu terlikler, her yerde bulabileceğiniz şekilde trend olmuş durumda.

gothamvibes ve En İyi Ağustos Giyimi

Herkesin kendini içinde rahat ve özgür hissedeceği modeller üretmeye devam eden gothamVibes, Ağustos sıcaklarında rahat ve cool görünme rehberini sizinle paylaşıyor. Sıradanlıktan uzak, cool görünmeyi seven ve her ortamda kendini özgünlüğü ile tanıtmak isteyen kişiler için harika parçalar sizi bekliyor.

Şort, oversize t-shirt ve crop modeller ile hem erkek hem de kadınların Ağustos sıcaklarında özgürce dolaşabileceği göz alıcı renkteki kombinlere bir bakalım.

Şort Modelleri

Paça kısımları bol ve bel kısmı lastikli modelden üretilmiş şortlar, Ağustos ayı trendleri için oldukça uygun. T-shirt, bluz ya da crop modelleri ile harika kombinler yapabileceğiniz şort modelleri ister sporda ister yaz akşamlarında cool görünüm için size eşlik edecek. Denize giderken bikininin üzerine, akşam yürüyüşlerinde croplar ile birlikte giyerek ya da tatil akşamlarında rahat giyim için şort tercih etmenizi öneririz.

Crop T-shirt Modelleri

Neon tonlarda birbirinden harika renklere sahip crop modelleri ile t-shirt giyiminin rahatlığı ve yaz sıcağında salaş giyimin tadını çıkarabilirsiniz. Şortlar ile aynı renk ya da etekler ile harika kombinler yapabilirsiniz. Giy çık modeli olarak çok tercih edilen crop t-shirt modelleri yaz sıcağında vücuda yapışmadan rahat bir giyim sunuyor.

Gotham

Oversize T-shirt Modelleri

İçinize ferahlık verecek, rahat rahat giyinerek kombinler yapabileceğiniz oversize t-shirt modelleri herkesin gardırobunda bulunması gereken kıyafetlerden. Erkeklerin Ağustos sıcaklarında tercih edebileceği salaş görünümlü oversize t-shirt modelleri, kadınların şortlar ile rahatça kombinleyeceği harika görünüme imza bırakmak için iyi bir seçim!

2021 elbise modelleri adeta Ağustos ayı için yaratılmış diyebiliriz. Sizin için hazırladığımız Ağustos ayı trendlerini ve en rahat kombinleri, yaz bitmeden hemen denemelisiniz.  

Etiketler: giyim, şort, crop
Ağustos 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR