2021 Erkek Modası Trendleri Neler?

Mont Modelleri

Moda kendine yakışanı ve içinde rahat hissettiğin parçaları kombinlemektir. gothamVibes olarak herkese uygun, renkli ve rahat parçalar üretmeye devam ederken, modanın sadece kadınlar için değil, erkekler için de olduğunu vurgulamak isteriz. 2021 moda trendlerinde rahat giyimin öne çıkması, mont modelleri, erkek sweatshirt modelleri ve oversize t-shirtlerin moda olmasına yol açtı.

Bu trendleri sizin için derledik ve ufak ipuçları ile 2021 erkek modası hakkında bilgiler verdik. Hadi, okumaya devam edelim.

2021 Erkek Modası Trendi: Sweatshirt

Yaz, kış trend olan, caddelerde herkesin üstünde gördüğümüz sweatshirtler oversize kesimleri ile bu kış da çok moda! Soğuklarda giyilmeye uygun olup, cool görüntü veren bu modeller genelde kapüşonlu tercih ediliyor. Oversize ve kapüşon kısımları geniş modeller tercih ederken düz renk seçiminde bulunmanızı öneririz.

  • Over oversize kalıplar

Oversize olmakla kalmayıp biraz daha rahat kesime yaklaşmış kalıplar bu sene oldukça moda. Erkek sweatshirt modelleri arasında en gözde modeller Rapçi tarzı kapüşonu büyük, boyu uzun modeller. Eşofman altlarınız ya da pantolonlarınız ile rahat bir kombin için bu modelleri tercih edebilirsiniz.

  • Alt üst takımlardan vazgeçemeyenlere

Eşofmanların hayatımıza iyice girmesi, hem cool hem de rahat hissettirmesi 2021 kış trendlerinde devam ediyor. Erkeklere de çok yakışan alt üst takımlar, erkek sweatshirt modelleri ile daha cool bir hal alıyor. İster kapüşonlu ister bilekleri büzgülü eşofman altı olsun, her şekli ile tarz duracak modeller sizi bekliyor.

  • Kapüşonsuz stil sahibi modeller

2021 erkek sweatshirt modelleri arasında her şeyle uyacak bir model, kapüşonsuz sweatshirtler. Yaka kısımları fermuarlı, ya da bisiklet yaka olan sweatshirtler oversize t-shirt modellerinin üzerine harika olmaz mı? Bu modelleri kışın soğuktan korunmak hem de tarz görünmek için ceketlerin içine tercih edebilirsiniz.

  • Hoodie modeller ile rahatlık

Sweatshirt modellerinin hepsi çok değerli ve her tarza uygun olduğu için her sezona ayak uyduruyor. Spor bir görünüm için eşofmanlar ile tercih edeceğiniz hoodie modeller, önü cepli, kalın kumaşlardan yapılıyor. Bu sayede kışın rahat şekilde giyebilirsiniz. Montların ya da bomber ceket modellerinin içine rahat bir şekilde giyebilirsiniz.

2021 Erkek Modası Trendi: Montlar

Kışımızı kurtaran montlar ısıtmanın yanı sıra, tarz görünmek isteyenler için de her sezon yenileniyor. 2020 kışında moda olan şişme uzun montlar bu sezon da gözde olacak gibi duruyor. Mont modelleri arasında eskimeyen ve efsaneleşen parka modeller en çok tercih edilen ikinci mont kategorisinde. Erkek mont modelleri genellikle şişme montlar olacak gibi görünüyor.

  • Şişme montlardan vazgeçemeyenlere

Kumaşı kadar iç malzemesinin de önemli olduğu şişme montlar, erkek mont modelleri içinde en çok tercih edilenler arasında. Özellikle genç erkeklerin tercih ettiği uzun ya da kısa kesim montlar, renkleri ile dikkat çekiyor. 2021 erkek mont modelleri renkli görünüme devam ediyor. Su yeşili, fuşya, bej, turuncu ve gri gibi renklerin eşofman ve montlarda oldukça moda olduğunu görüyoruz.

gothamVibes şişme mont modellerine göz atın!

  • Kaşe kabanları bir kenara bırakın

Kaşe iyi ısıtan bir kumaş ve her yıl vitrinlerde yerini alan bir kaban çeşidi. Kaşe sevenler için üzülerek söylemeliyiz ki bu kış erkek montlarında kaşe kabanlar pek olmayacak gibi duruyor. Kaşelere veda ederek, yağmurluk kumaşından yapılmış uzun kabanları tercih etmelisiniz.

  • Trençkotlar pardesü uzunluğunda

Vazgeçilmez trençkotlar bu bahar çok moda. Kaşe kabanları bir kenara bırakarak erkek mont seçimlerinizi trençkotlardan yana kullanabilirsiniz. Pardesü gibi bol ve uzun kesime sahip bu montlar, Müfettiş Gadget ceketini hatırlatmıyor değil. Erkek mont modelleri arasında tarzınızı yansıtacak trençkotları sneaker ve botlar ile şıklaştırabilirsiniz.

2021 Erkek Modası Trendi: Oversize T-shirt

Oversize denince akla gelen ilk model şüphesiz t-shirtler. Küçük büyük herkesin oversize t-shirt tercih ettiği son yıllarda, bu kesimin en çok yakıştığı kategori erkek kategorisi. Kadınların da tercih ettiği erkek oversize t-shirt modelleri, kol kesimleri uzun ve oldukça salaş modeller.

  • Renkli kombinler

Renkli koleksiyonların 2021 yazında gözde olduğunu gördük. Erkek, kadın isteyen herkesin rengârenk giyindiği kıyafetlerde renkler en çok eşofman takımları ve t-shirtlere yakışıyor. Kişiliğinizi ve enerjinizi giyiminizle yansıtmak istiyorsanız renkli oversize t-shirt modelleri ve bej baskısız modelleri tercih edebilirsiniz. Eşofman ya da şortunuz ile aynı renk t-shirt seçerek, spor coolluk yakalayabilirsiniz.

  • Sweatshirtlerin içine

Sonbahar gelirken bazalardan çıkan kışlıklar arasında en gözde parçalar sweatshirtler. Her ortama ayak uyduran bu parçaların içine oversize t-shirt giyerek tarzınızı yansıtabilirsiniz. Uzun hatlı t-shirtlerin sweatshirtlerin içine çok yakıştığını söylememize gerek yok.

  • Baskılı modeller geride kaldı

T-shirt baskıları 2020 ile birlikte t-shirtlerin arka tarafında yer alıyor. Ön görünümde baskılar geçmişte kalmaya başladı gibi görünüyor. Oversize t-shirt seçimlerinizi baskısız ama renkli olacak şekilde tercih edebilirsiniz.

  • Ceketlerle en güzel uyum

Bahsedeceğimiz bu kombin yalnızca erkekler için değil, kadınların da tercih edebileceği şık bir kombin önerisi olacak. Ofise giderken ceket giymeyi seviyorsanız, gömlekleri bir kenara bırakarak oversize t-shirt giymeyi deneyin. Hem rahat hem de şık bir iş günü için bu kombine uyacak spor ayakkabı tercihinde bulunun.

Erkek sweatshirt modelleri ve erkek mont modelleri bu sezon renkli ve oversize olmaya devam edecek. Seninle paylaştığımız ipuçları ile kış alışverişini yapabilirsin.

Etiketler: moda, erkek, trend
Ekim 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR