Equality Koleksiyonu ile Rahat Ve Özgür Hisset!

Equality Koleksiyonu ile Rahat Ve Özgür Hisset!

gothamVibes olarak rahat giyim ile şık ve özgür olunabileceğini savunmaya devam ediyoruz. 2021 yaz koleksiyonuna yakışır şekilde çıkardığımız Equality koleksiyonu, renkli giyinmeyi sevenler ve rahat giyim ile cool bir görünüm yakalamak isteyenler için harika bir koleksiyon. Özgür ruhlar ve enerjisini dışa vurmaktan çekinmeyen herkes için ürettiğimiz; sweatshirt, şort, t-shirt ve eşofman altı ile Equality harika bir uyum yakalamış durumda. İnsanların sadece giyinerek maskeler takındığı ve aynı zamanda giyimi ile pek çok şeyi anlatabileceğini göstermek için oluşturduğumuz koleksiyonumuza bir göz atalım.

Gotham

 

Neden Equality?

Eşitlik algısının, belirli bir toplumda tüm bireylerin eşit olması ile gerçekleştiğinden bahsetmeyeceğiz. Eşitliğin ne olduğunu sorsak, sanıyoruz ki herkes aynı cevabı verecektir. gothamVibes ailesi için önemli olan, eşitliğin nasıl tanımlandığı değil, nasıl özgür bir şekilde yansıtılarak anlatıldığıdır. Biz insanlar, kıyafetler ile kendimizi gizleyebilir ya da düşüncelerimizi yansıtabiliriz. Tam bu noktada koleksiyonun eşitliğe vurgu sağlaması ve giyim kategorisi de dâhil herkesin eşit olduğu algısını, her gün karar vermekte zorlandığımız kıyafetlerimiz ile yansıtmayı amaçlıyoruz. Eşitliğin yasalarla değil evde başlayarak, bireyin doğumdan tüm yaşamına kadar her cinste insanın hakkı olduğunu ve bu konuya en güzel şekilde farkındalık yaratabilmenin tek bir t-shirt ile de olabileceğini biliyoruz.

Equality ürünlerimiz oldukça renkli bir koleksiyon ki 2021 yaz renklerinin hepsini taşıyor diyebiliriz. Rahat giyimde öncü markalar arasında yerimizi alırken, neon renkler ile eşofman altı üreterek, ne kadar cesur olduğumuzu göstermek istiyoruz. Equality koleksiyonu hem erkek hem de kadın kitleye uygun şekilde üretilerek her cinsten insana ulaşmayı amaçlıyor.

Renklerin ruhumuzu ve duygularımızı yansıttığını hepimiz biliyoruz. Kullandığımız fuşya, sarı, yeşil, turuncu ve pembe gibi renkler erkek ve kadın kategorilerde kullanılarak, hem cool bir görünüm hem de ruhunuzu özgürce yansıtabileceğiniz bir amaç güdüyor. Bir giyim markasından daha fazlası olduğumuzu ve içinde mutlu hissettiğiniz kıyafetleri giymeniz gerektiğinizi vurgulamamız doğru olacaktır.

 

Gotham

 

Equality Koleksiyonu Sizin İçin En Rahatı!

Ürettiğimiz ürünlerimizin tümünde Avrupa standartlarına uygun kalıplar kullanarak, oversize kesimler elde ediyoruz. Oversize sweatshirt ya da eşofman altı üretirken kumaşlarımızı üç iplik pamuklu kumaştan seçerek kışın sıcak ve vücudunuzu hava aldıran ürünler ortaya çıkarıyoruz. Equality serimiz mevsimlik olarak pamuklu kumaşlardan üretilmiştir. Bu sayede yazın giyebileceğiniz renkli bir eşofmanınız olabilir.

90’lı yılarda çok moda olan neon tonlarını tüm ürünlerimizde kullanarak, enerjinizi yansıtacak kombin fırsatını size sunuyoruz. Rahat giyimde aynı zamanda nasıl cool görünülür? Cevabını sizin için cevaplıyor ve jogger eşofman altında; açık mavi, neon sarı, turuncu, haki ve bej gibi renkler ile harika kombinler yapmanızı öneriyoruz.  Erkek kategorisinde ürettiğimiz fakat herkes için uygun olan t-shirtlerimiz, kalıp olarak oversizedır ve yaz mevsimi başta olmak üzere her mevsim için uygundur. Pamuklu kumaşı sayesinde vücudunuz hava alabilir. Göz alıcı renkleri ile eşofman kombinlerinde oldukça tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz. Turuncu, açık mavi, gri, bej, siyah, çağla, beyaz, haki ve fuşya t-shirt ile dilediğiniz renkte rahat giyim deneyimi yaşayabilirsiniz. Erkekler için üretilen şortların beli bağcıklı olacak şekilde üç adet cepten oluşuyor. Pamuklu kumaştan üretilerek ister sporda ister kapalı ortamda sağlıklı bir giyim deneyimi yaşayabilmenizi sağlıyor.

Crop top ve t-shirt elbise 2021 modasında tekrar gündeme gelmesi ile birlikte, Equality serimize katılmış oluyorlar. Şort, etek eşofman ya da jean ile dilediğiniz şekilde kombinleyebileceğiniz crop t-shirt modellerimiz enerjinizi yansıtmanız için canlı renklerden üretildi. Premium pamuklu kumaşlar seçilerek oversize kalıplarda kesilen crop t-shirt modellerimiz; fuşya, mavi, turuncu, sarı gibi canlı ve neon renklerden oluşuyor. Sol göğüs kısmında Equality ve gothamVibes yazısı bulunuyor.

Birbirinden renkli t-shirt elbise modelleri gothamVibes ile salaş ve rahat giyim yaşamanız için üretildi. Sıradan elbiselerden sıkılan ve rahat giyinmeyi sevenler için harika bir seçim olan t-shirt elbiseler, şort ve taytlar ile de uyum yakalayabilir. Oversize kesimi ve düşük omuzları sayesinde cool bir patenci izlenimi verilirken, yaptığınız kombinlere göre de şık bir hal alabilirler. Renkleri canlı tutarak; pembe, yeşil, sarı, fuşya, haki ve daha fazlası ile enerjik bir görünüm sağlamanızı istiyoruz.

 

Gotham

Renkli Ve Minik Kombin Dokunuşları

Renkleri cesurca kullandığımız koleksiyonumuzu cool ya da spor bir görünüm yaratırken kullanabileceksiniz. Amacımız içinde rahat hissettiğiniz kıyafetleri özgürce giymenizi sağlamak olduğu için, rahat giyimde oversize ürünler üretmeye özen gösteriyoruz. Her kategoride oversize kesim ve pamuklu kumaşlar kullanarak kaliteli bir giyim amaçlıyoruz. Bunu yaparken kombin önerilerinde bulunmazsak olmaz!

  • T-shirt elbiseleri salaş bir şekilde kullanabileceğiniz gibi, şort ve eteklerin üzerine giyerek converse ya da sneaker ile cool kombinler de yaratabilirsiniz. Kullanacağınız aksesuarlar minik zincirli çanta ve bolca takı olabilir.
  • Oversize t-shirt ile de şık olunabileceğini çevrenize göstermek isterseniz; kumaş pantolonların üzerine Equality t-shirtlerinden bir tane giymeniz yeterli olacaktır. Erkek ya da kadın fark etmez, dilerseniz t-shirtü pantolonun içine sokarak kombini bir kemer ile hareketlendirebilirsiniz.
  • Aksesuarlar ile zaten renkli olan kombininiz hareketlendirirken; gözlük, şapka ve takı kullanabilirsiniz.

Eşitliğin kıyafet ile buluşan halini, renklerin canlılığı ve herkes için özgür bir giyim tarzının olabileceğini yansıtan Equality koleksiyonu gothamVibes’da sizi bekliyor. Eşofman altı ya da şort, kendinizi hangi kıyafete ait hissediyorsanız onu giyerek, mutlu olduğunuz şekilde enerjinizi yansıtmanız yeterli! 

Etiketler: giyim,yenisezon
Haziran 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR