Erkekler İçin Sonbahar- Kış Giyim Önerileri

Erkek Sonbahar Kombinleri

İçinde bulunduğumuz sonbahar ve gelecek kış ayı için gardırop hazırlıkları başladı. Yeni sezon moda olan kıyafetler ve size en çok yakışacak kombinler hakkında ufak ipuçlarına ne dersiniz? Kış gardırobunuzu düzenlemeden önce vereceğimiz önerilere göz atabilirsiniz.

Moda deyince artık sadece kadın giyim değil, erkek giyimin de dahil olduğunu, günümüz erkek modasının da cool ve tarz göründüğünü unutmayın. Erkek sweatshirt, erkek hırka ve erkek mont modelleri ile bu kışa nasıl hazırlanabilirsiniz bir bakalım.

Kış Aylarında İçinizi Isıtacak Sweatshirtler 

Sweatshirt giyemeyen ya da sevmeyen kalmadı desek çok doğru olur. Erkek sweatshirt modelleri içinde kadınların da giydiği oversize sweatshirtler bu kış çok moda. Çok farklı bir kıyafet olmamakla birlikte, nasıl kombinlediğinize bağlı olarak tarz bir görünüm ya da spor görünüme sahip olmak mümkün.

  • Sonbahar ve kış ayına en uygun modeller içi şardonlu modeller olacak. Pamuk gibi içinizi ısıtacak kapüşonlu modeller, yumuşacık dokusuyla kış ayı için oldukça uygun. Hem eşofman hem de sweatshirtlerde içi şardonlu kumaş tercih etmek kışın üşümenizi engelleyecektir. İçinize t-shirt giymenize gerek kalmadan mont ile kullanabileceksiniz.

İçi şardonlu erkek sweatshirt modelleri için gothamVibes’a göz atabilirsiniz: gothamVibes sweatshirt modelleri

  • Renkli takımlar bu sene de çok moda. Renkli kıyafetler herkes için canlı ve enerji veren modellerdir. Erkek sweatshirtler ve eşofmanlarda takım halinde kullanabileceğiniz renkli takımlar kış ayında tarz sahibi görünmenizi sağlayacak. Ten renginize uyan ya da enerjinizi yansıtacağınız rengi seçin ve mutlaka gardırobunuzda bulundurun. Bu kış bej ve toprak tonlarının da geri geleceğini söyleyelim.

  • Kapüşonsuz modeller ile şık görünüm yakalayın. Bisiklet yaka sweatshirt modelleri şık ve cool kombinler yapmak istediğinizde size yardımcı olabilir. İçine giyeceğiniz bir gömlek, üstüne giyeceğiniz bir ceket ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Aksesuar ve ayakkabı ile kombini desteklerseniz harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Baskılı modeller bu kış yerini daha düz ve renkler ile ortaya çıkaran takımlara bırakıyor. Düz bir görüntüyü aksesuarlar ce ceketler ile destekleyerek tarz görünüm yakalayabilirsiniz. Kapüşonsuz modellerde baskılar sırt tarafında yer alabilir. Bu sezon moda olan sırt baskıları hoodilerde görebiliriz.

  • Eşofman ile takım halinde giydiğiniz hoodie mollerini dilerseniz aynı renk montlar ile kombinleyebilirsiniz. Toprak tonlarında bir sweatshirt seçtiyseniz aynı renkte eşofman seçerek montunuzu krem tonlarında da seçebilirsiniz.

Size Yakışacak En Tarz Mont Modelleri 

Kış modasında en ünlü kahraman montlar. Bizi soğuktan korumasının yanı sıra artık tarz görünüm için de kullanılan montlar, günümüzde yorganı andırıyor desek yeridir. Erkek mont ve kadın mont seçenekleri artık benzer modeller olduğu için herkes dilediği kategoriden ürün giyebiliyor.

  • Uzun montlar bu sezon da bizi yalnız bırakmıyor. Uzun şişme montlar, yumuşacık ve renkli seçenekleri ile bu kış caddelerde yine rüzgâr estirecek. Erkek mont modelleri için üretilen şişme montlar kısa ve uzun şekilde karşımıza çıkıyor. Yeşil, bej ve mavi gibi renklerin çok yakıştığı yumuşacık montları dolabınızda bulundurmanızı öneriyoruz.

  • Kısa, bel kısmı büzgülü, şişme mont modelleri ve yelekler... Kısa kesim montlar eşofman ve pantolonlar ile cool görünüm yakalarken boyunuzu daha da uzun gösterir. Bu sezon erkek mont modelleri içinde yer alacak şişme yelek ve montlara şans vermelisiniz.

  • Erkek mont modelleri arasında bu sezon sizi şaşırtacak fakat ofis şıklığı yakalamak isterseniz harika bir görünüm sunacak trençkotlar çok moda. Kışlıkların arasında bulunan trençkotları hemen dolaba koyun. Bahar ayında tam mevsimi olan bu parçalar, şık giyim tarzınıza ayak uyduracak. Erkeklerde bej ve lacivert tonları çok tercih ediliyor! Oldukça da tarz görünüyor.

  • Kaşe kabanların her sezon moda olması ve kurtarıcı parçalar arasında yer alması uzun yıllara dayanıyor. Tarz sahibi erkeklerin çoğunlukla tercihlerini kaşe kabanlardan yana kullandığını söylememiz mümkün. Şişme montlara rağbet artsa da kaşe kabanlar ile ofis şıklığı yakalayabilirsiniz.

  • Kuzu gibi yumuşacık mont kabanlar geçen yıl oldukça modaydı. Bu kış erkek koleksiyonlarında göreceğimiz yumuşacık saçaklı kabanlar oldukça moda.

Kış Aylarında En Cool Hırka Modelleri

Erkek hırka modelleri denince aklınızda bir görüntü oluşmayabilir. Birkaç sene önce oldukça moda olan büyük düğmeli hırkalar bu kış vitrinlerde gözünüze çarpabilir. Uzun ve salaş görünümlü hırkalar tercih etmek isterseniz bu kış uzun ve büyük örgülü hırkaların geri döneceğini söyleyelim.

  • Büyük örgülü, yumuşak yünlerden yapılmış erkek hırka modelleri daha cool görünüm sağlıyor. Bedene yapışan kısa hırkalar biraz daha demode olmuş durumda.

  • Büyük düğmeli salaş erkek hırka modelleri, eski yıllardan günümüze gelecek gibi duruyor. Hemen bir hırka edinmeli ya da annenize ördürmelisiniz.

  • Düğmesiz salaş ve uzun hırkalar sizi havalı gösterebilir. Dar kesim pantolonlar ya da paçaları büzgülü eşofman altları ile kombin oluşturabilirsiniz.

  • Renkli ve yumuşak ipten yapılmış uzun hırkalar, salaş görünüm yakalamak isteyenler için iyi bir tercih olabilir. Henüz sezonda hırkaları görüp göremeyeceğimiz kesin değil fakat, hırka modelleri içinde en tarz duranı şüphesiz uzun kesimler olacak.
Erkek sweatshirt modellerinin her şekilde cool bir görünüm kazandırdığını söyledik. Uzun ve kısa erkek mont modelleri bu kış da oldukça moda olacak. Erkek hırka modellerinde seçim yaparken salaş model kullanmak daha önemli. Size verdiğimiz ipuçları ile gardırobunuzu kışa hazırlayabilirsiniz.
Etiketler: kış, sonbahar, erkek, kıyafet
Ekim 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR