Gotham Blog

  • Mart 01, 2022

    Son dönemlerin vazgeçilmez moda akımı haline gelen eşofmanlar, rahat giyimin yanı sıra cool ve tarz görünmek içinde başvurulan giyim stili haline geldi. İçinde rahat hissettiğimiz oversize kesim olarak adlandırdığımız geniş kesim kıyafetler spor kombinler için vazgeçilmez parçalar arasında yer alıyor.

    eşofman
  • Şubat 23, 2022

    Tarz sahibi olmak isteyen herkes şık görünmek ister. Özellikle son yıllarda sokak modası ile birlikte caddelerde moda haftasından fırlamış gibi manzaralar görmek mümkün. Bunun nedeni şık giyimin sadece elbise ve klasik giyim tarzıyla olmadığını herkesin anlamış olması diyebiliriz. Yeni nesil moda ile birlikte spor kıyafetle şık görünmek eşofman altı ve rahat giyim kombinleri ile mümkün anlamına geliyor. gothamVibes gibi markaların öncülük ettiği rahat giyim modellerinin artmasıyla birlikte, şık giyimin yalnızca klasik giyimle mümkün olduğu algısı yıkılmış durumda.

    eşofman
  • Ocak 27, 2022

    Giyim konusunda bazı noktalarda yardıma ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Zevkinize güveniyor fakat oversize giyim hakkında nasıl kombinler yapacağınızı bilmiyorsanız size harika bir tavsiye yazısı hazırladık. gothamVibes olarak yalnızca ürün üretimi değil, rahat giyimde de tarzınızı ortaya koyma konusunda size yardımcı olmak istiyoruz. Oversize nedir? Oversize kıyafetler nasıl kombinlenir? Oversize sweatshirt modelleri ve oversize eşofman altı modelleri nasıl kullanılmalı? Gibi soruları sizin için cevapladık. Hadi, hemen göz atın!

    oversize
  • Aralık 06, 2021

    Rahat giyimde oversize giyinmek en sevdiğiniz tarzınız olabilir. Peki, Oversize sweatshirt ve oversize eşofman altı uyumu nasıl olmalı? Merak ediyorsanız sizin için harika ipuçları hazırladık.

    Rahat sweatshirt parçalar ile oluşturabileceğiniz kombinler sokak modasının vazgeçilmezi haline geldi. Zevkinize göre tercih edebileceğiniz bu parçaları dilediğiniz şekilde kombinlemek ve giymekte özgürsünüz. gothamVibes yeni sezonda karşısına çıkacak oversize eşofman ve sweat parçalar; bej, kiremit, haki, pembe ve bir çok renk çeşitleriyle bu kış da sizinle olacak.

    oversize
  • Aralık 01, 2021

    Sweatshirt, eşofman
  • Kasım 23, 2021

    Modanın yeni gözdesi eşofman takımları artık hayatımızın her anında giyim alanında bize eşlik eden parçalar. Hatta yeni gözdesi demek doğru bir söylem olmayabilir. Pandemi ile birlikte sportif şık kombinler yapmak, eşofman altı ve sweat parçalar ile daha da kolay bir hal aldı. Sokak modasında rol oynayan sweatshirt kombinleri bu kış da bizi yalnız bırakmayacak. Yalnızca sokak modasında değil, ofis ortamları ve şık davetlerde bile eşofman kombinleri görmek artık modanın kalbinin rahatlıktan geçtiğinin bir göstergesi.

    Hem oldukça rahat hem de cool görünen parçaları nasıl kombinleyebiliriz? Spor görünmek için neler yapılabilir? Sizler için derledik.

    Sweatshirt, eşofman
  • Ekim 11, 2021

    İçinde bulunduğumuz sonbahar ve gelecek kış ayı için gardırop hazırlıkları başladı. Yeni sezon moda olan kıyafetler ve size en çok yakışacak kombinler hakkında ufak ipuçlarına ne dersiniz? Kış gardırobunuzu düzenlemeden önce vereceğimiz önerilere göz atabilirsiniz.

    Moda deyince artık sadece kadın giyim değil, erkek giyimin de dahil olduğunu, günümüz erkek modasının da cool ve tarz göründüğünü unutmayın. Erkek sweatshirt, erkek hırka ve erkek mont modelleri ile bu kışa nasıl hazırlanabilirsiniz bir bakalım.

    kış, sonbahar, erkek, kıyafet
  • Ekim 11, 2021

    Yaklaşan kış ayı ile birlikte kışlık kıyafetleri bazaların altından çıkarma vakti geldi. Bahar aylarında tercih ettiğimiz ceketler ve t-shirtler yerini artık mont ve sweatshirt gibi kıyafetlere bırakacak gibi duruyor. Kadınların şıklık yarışına girdiği kış modasında stil sahibi erkekleri unutmak olmazdı! Bu kış dolabınızda bulunması gereken kıyafetler hakkında stil önerileri için yazımızı okumaya devam edin.

    Bu kış; Erkek sweatshirt modelleri, mont modelleri ve erkek ceket modelleri ile kombininizi tamamlamanın tam da zamanı!

    kış, erkek
  • Ekim 11, 2021

    Moda kendine yakışanı ve içinde rahat hissettiğin parçaları kombinlemektir. gothamVibes olarak herkese uygun, renkli ve rahat parçalar üretmeye devam ederken, modanın sadece kadınlar için değil, erkekler için de olduğunu vurgulamak isteriz. 2021 moda trendlerinde rahat giyimin öne çıkması, mont modelleri, erkek sweatshirt modelleri ve oversize t-shirtlerin moda olmasına yol açtı.

    Bu trendleri sizin için derledik ve ufak ipuçları ile 2021 erkek modası hakkında bilgiler verdik. Hadi, okumaya devam edelim.

    moda, erkek, trend
  • Ağustos 13, 2021

    Giy çık kıyafetler yaz aylarında en çok tercih edilenler arasında yerini alıyor. Yaz mevsimi gelmeden alışverişlerde alınan ilk kıyafetler şort, t-shirt ve elbiseler oluyor. Renklerin canlılığını kullanan 2021 yaz stili, giy çık pratikliğinde kombinleri ortaya çıkarıyor. Kot şortlar, bermuda ve spor şortların moda olduğu bu sezon, kadın erkek ayırmaksızın t-shirt ile kombinlenerek sokak stiline ayak uyduruyor. Sezonun gözdesi olan her ürünün rahat olduğu elbette tartışılır fakat bi şort bi t-shirt kombinleri bu yaz stilinizi öne çıkaracak gibi duruyor.

    giyim, şort, crop,
  • Ağustos 13, 2021

    En sıcak aylardan biri olan Ağustos; enerjisi yüksek, tatil planları için tercih edilen ve yazın son zamanları olarak adlandırdığımız bir ay… İçimizi yakacak kadar sıcak olduğunu var saymazsak, yaz heyecanını en güzel şekilde yaşayabileceğiniz bu ayda giydiğiniz kıyafetler oldukça önemli. Peki, Ağustos sıcaklarında ne giyeceğiz? gothamVibes ürünlerinden hangileri en iyi Ağustos giyimine eşlik edebilir? 2021 elbise modelleri arasında en çok hangileri Ağustos için uygun? Merak ediyorsanız, sizin için hazırladığımız içinizi ferahlatacak önerilere göz atın.

    giyim, şort, crop
  • Temmuz 01, 2021

    Havaların ısınması ile birlikte yazın geldiğini müjdeleyen güneş, yazlıkları baza altından çıkarmamız gerektiğini de söylüyor adeta. Ferahlığın ön planda olduğu rahat giyimde, yaz aylarımızı kurtaran en iyi parçalar şüphesiz ki oversize t-shirt ve şortlar. Günümüz modasında eşofman kumaşlarından yapılmış, yüksek bel ve kalıpları rahat kesim olan şortlar bu yaza da damgasını vuracak. Şort kombini yapmak basittir fakat her ortama uygun şortlar seçmek bazen zor olabilir. Size bu konuda yardım etmek için bu yaza damga vuracağınız şort kombinleri hazırladık.

    giyim, yenisezon,
  • Haziran 30, 2021

    gothamVibes olarak rahat giyim ile şık ve özgür olunabileceğini savunmaya devam ediyoruz. 2021 yaz koleksiyonuna yakışır şekilde çıkardığımız Equality koleksiyonu, renkli giyinmeyi sevenler ve rahat giyim ile cool bir görünüm yakalamak isteyenler için harika bir koleksiyon. Özgür ruhlar ve enerjisini dışa vurmaktan çekinmeyen herkes için ürettiğimiz; sweatshirt, şort, t-shirt ve eşofman altı ile Equality harika bir uyum yakalamış durumda. İnsanların sadece giyinerek maskeler takındığı ve aynı zamanda giyimi ile pek çok şeyi anlatabileceğini göstermek için oluşturduğumuz koleksiyonumuza bir göz atalım.

    giyim,yenisezon
  • Haziran 11, 2021

    İlerleyen yıllarda sokak modası denince akla gelen ilk yıl şüphesiz ki içinde bulunduğumuz yıllar olacaktır. Sokak modasının bu kadar zirve yaptığı ve herkesin eşofmanlarla şıklık yarışına girdiği günümüzde, cool görünmek bazı parçalar ile oldukça kolay. Crop, yani kısa tişört olarak bildiğimiz yarım t-shirt modelleri sokak modasına en uygun kadın giyim kıyafetidir. Cool görünüme yardımcı olurken, kurtarıcı parçalardan biri haline gelen crop modelleri nasıl kombinleyebileceğiniz hakkında 6 güzel fikri sizin için hazırladık.

    crop t-shirt
  • Mayıs 18, 2021

    Oversize t-shirtlerin rahatlığı ve her parça ile kombinlenebilmesi büyük şans olsa gerek. Tek bir kıyafet ile çok sayıda kombin üretmek genelde oldukça zordur. Günümüz modasında rahat giyime talep arttıkça, uzun, spor elbiselerde sokakta yerini aldı. Özellikle salaş görünümlü uzun tişört modeller oldukça trend olmuş durumda.  Çok sayıda renk çeşidi ile birlikte yaz aylarında ifil ifil bir etki yaratacak Gotham t-shirt elbiseleri sizler için üretiyoruz. Neon sarı, şeftali, açık mavi, beyaz, haki ve çok sayıda renk çeşidi ile harika kombinler yaparak, rahat ama havalı görünebilirsiniz. Havalı ve şık kombinler için yazımızı okumaya devam edelim.

    giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR