Hakkımızda

Merhaba,

Biz gothamVibes yaratıcı ekibi olarak hikayemizi paylaşmak isteriz.

Hem giydiğimizde hem de ödeme yaparken mutlu olabileceğimiz ürünleri hep aradık. Aradık ve bulamayınca kendi ürünlerimizi üretmeye karar verdik.
Çevremizden sürekli duyduğumuz “Üzerindekini nereden aldın?” soruları ve olumlu tepkilerden sonra “Neden ürettiğimiz ürünleri ortak zevklerimiz olan insanlarla paylaşmayalım ki?” dedik ve gothamVibes’ı kurduk.

İyi ki bu ihtiyacı keşfetmişiz!

2018'den itibaren, lüksü erişilebilir kılmanın mümkün olduğuna ve rahat giyinmenin, şık görünmeye engel olmadığına inanarak aynı heyecan ve azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Dünya hepimizin, biliyoruz. Her birinde kendinizden bir parça bulabileceğiniz ürünlerimizi, atölyelerimizde çevreye azami duyarlılık göstererek tasarlıyor, üretiyor ve tüm kalite kontrollerini yaparak beğeninize sunuyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Tüketici yaşamak iyi değildir, üretici olalım.'' sözünden yola çıkarak, ruhunuzu en iyi şekilde yansıtırken cebinizden eksiltmeyen giysileri, Türkiye'de üreten bir Türk markası; ''gothamVibes'' olarak sizlere sunuyoruz. Bizce farkımız da bu.

Kim demiş özgün sokak modası göze estetik gelmez diye?

Biz, her bir ürünümüzün size çok yakışacağını biliyoruz.
 

#GothamVibesOnly
 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR